Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Víme, čeho se nejvíce bojí Vojta Kotek! Pavouci ani hadi to nejsou!

Video se připravuje ...
VIDEO: Adam Balažovič
2. srpna 2016 | 06:00

Vojta Kotek je herec, režisér a v podstatě muž mnoha talentů. Od podzimu ho budete moci vídat na obrazovkách Primy v novém detektivním seriálu po boku Jiřího Bartošky a Markéty Plánkové. Vojta a jeho tým byli také první českou skupinou soutěžící v Pevnosti Boyard. 

Mnoho z komnat v pevnosti Boyard skrývá fyzicky náročné úkoly, jindy zase hady a bůhvíjakou verbež. Vojta se děsí toho všeho, přesto se s největším nadšením zúčastnil prvního natáčení a soupeřil s časem i vlastními fobiemi jako o život. „Musel jsem čelit fobiím z hadů, štírů, pavouků a úplně největší fobii mám z toho, že budu muset někde něco fyzicky dělat,“ prozradil nám na sebe Vojta Kotek.

Při natáčení detektivky prošli speciálním školením, během kterého si zvykali na nošení zbraně, aby byli jako správní kriminalisté a nevypadali směšně. „Nemám zbraně moc rád. Byl jsem kdysi střílet s kamarády v rámci ostrostřeleckého spolku, a to i z historických zbraní, ale moc mě to nechytlo. Mám ze zbraní respekt a možná i trochu strach a pořád jsem si v podstatě připadal trochu nesvůj. Doufám, že to nebude vidět,“ prásknul na sebe herec.

Video se připravuje ...