Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Victoria Beckham podpořila svého syna na premiéře, a dokonce se i usmála!

5. listopadu 2015 | 06:00

Syn Victorie a Davida Beckhamových Romeo (13) jde ve šlépějích svých rodičů a pomalu si vyšlapává cestu ke slávě. Stal se hvězdou vánočního spotu módního domu Burberry a Victoria na slavnostní premiéře nemohla chybět!

Beckhamovi můžou být na Romea (13) pyšní. Luxusní britský dům Burberry ho totiž obsadil do svého vánočního komerčního minifilmu. Ten je zároveň i oslavou 15 let, které uplynuly od premiéry snímku Billy Elliot (2004), který je v Británii velice oblíbený. 

Romeova hvězda stoupá...

V úterý proběhla slavnostní premiéra spotu a Romea přišli podpořit Victoria, mladší bratr Cruz i jeho prarodiče. Módní dům si tento rok dal záležet a do vánoční reklamy obsadil věhlasná jména. Společně s Romeem si v něm zahráli Naomi Campbell, Rosie Huntington-Whiteley, George Ezra nebo Elton John. Vše měl pod taktovkou vyhledávaný fotograf Mario Testino. 

Victoria přišla i s Cruzem podpořit Romea (vlevo) na slavnostní promítání nového vánočního spotu Burberry,kde je Romeo hlavní hvězdou.
Autor: Instagram.com

Sázka na jistotu

Romeo je ale s lidmi v Burberry už starý známý, i minulý rok se totiž stal hlavní hvězdou vánoční reklamy. Tržby za jejich klasické trenčkoty tehdy stouply o deset procent a zásluhu připisují právě Romeovi. 

Úspěch za úspěchem

Victorii se také teď daří, byla nominována časopisem Glamour na Ženu roku 2015 a její módní značka získala titul Britská luxusní módní značka roku. Tato prestižní cena dokazuje, že Victoria je na poli módy novou královnou, a porazila i taková jména, jako jsou Alexander McQueen, Bentley nebo Burberry. 

Victoriina módní značka se stala Britskou luxusní módní značkou roku.
Autor: Facebook.com

Video se připravuje ...
Vánoční spot Burberry • VIDEO: Youtube.com/Burberry

Autor: luh