Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Ondřej Sokol: Mám spoustu historek o skvělých ženách, ale nikoho moc nebaví

Video se připravuje ...
Ondřej Sokol je mužem mnoha talentů - nyní se vrhnul i na stand- up comedy
VIDEO: Adam Balažovič
14. října 2015 | 16:00

V úterý 13. října uvedlo pražské divadlo Studio Dva premiéru celovečerní stand-up comedy Ondřeje Sokola s názvem Celebrity. Sám Ondřej Sokol ale přiznává, že i přes zkušenosti z jevistě a Partičky byl z celovečerního vystoupení, které je jen a jen na něm, velmi nervózní.

Ondřej Sokol je muž mnoha talentů – hraje, režíruje, překládá a improvizuje se svými hereckými kolegy z Partičky. Nyní se ale rozhodl pustit se do dalšího žánru, a sice do stand-up comedy.

"Zbožňuji americký nebo anglický stand-up a vždycky jsem ho měl moc rád. Takže když se mě Michal Hrubý, ředitel Studia Dva, zeptal, co budeme dělat po muzikálu Evita nového, tak jsem plácnul, že stand-up. Ale musím říct, že kdybych to tehdy neslíbil, tak sem na to jeviště nevlezu," přiznává Sokol svou nervozitu bezprostředně po premiéře, při které sklidil bouřlivé ovace mimo jiné i od Zlaty Adamovské nebo Richarda Genzera.

Přestože je představení nazvané Celebrity, na pikantnosti ze života hereckých kolegů Ondřeje Sokola byste se těšili zbytečně. Zato historek z jeho dětství a života si užijete dosytosti. Včetně pompézní jevištní show.

Autor: Brigita Zemen
Video se připravuje ...