Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Sirena party oslavila plnoletost v obležení krásných orchidejí

Video se připravuje ...
Jako každou první středu v měsíci, i v říjnu proběhla Sirena party. Tentokrát osmnáctá.
VIDEO: Andrii Konontsev
15. října 2015 | 11:56

Pamatujete si na své osmnácté narozeniny? Jaká to byla oslava, když jste si poprvé, alespoň dle zákona, mohli připít skleničkou něčeho ostřejšího, než je malinovka? Určitě ano, protože taková párty je nezapomenutelná. Stejně jako byla osmnáctá Sirena party.

Co lepšího by se mohlo hodit k osmnáctým narozeninám Sirena party než dostatek krásných květin? Leda už jen dobré víno a ještě lepší společnost. Tématem Sirena party, která se již tradičně pořádá první středu v měsíci v showroomu obchodu Innex, byly tentokrát orchideje. 

Proč zrovna tyto květiny? Na toto téma přišel majitel obchodu Innex Pavel Pravda na předchozí Sirena party. Ta se nesla ve znamení krásy, nechyběly tedy krásné ženy, křehké a půvabné stejně jako orchideje. Když se Libor Bouček podíval na kalhoty pana Pravdy, které hrály také květinami, nebylo o čem pochybovat. 

Na osmnácté Sirena party tak hosté mohli obdivovat doslova tisíce květů těchto kouzelných květin, které jemně dokreslovaly celkovou noblesu akce. A jaké téma chystá Pavel Pravda na další párty, která se bude konat první středu v listopadu? Nechte se překvapit! Ale možná se vydá opět po cestě krásy...?