Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Pavla Vitázková bude brzo vdovou! Ale jen v novém seriálu na ČT!

Video se připravuje ...
Pavla Vitázková čte místo detektivek říkanky pro děti
VIDEO: Adam Balažovič
27. srpna 2015 | 06:00

Herečku Pavlu Vitázkovou znáte především díky primáckému seriálu Cesty domů, kde od začátku hrála jednu z hlavních postav Soňu Maškovou. Teď se nějakou dobu v žádném seriálu neobjevila, už dva roky je maminkou dcery Barborky, ale její fanouškové se mohou těšit!

Pavla Vitázková se v pondělí objeví na obrazovkách České televize v nové kriminální minisérii Jiřího Stracha Labyrint, ze které vám bude naskakovat husí kůže. Herečka nám přiznala, že takovéhle násilí jí vůbec nevadí, naopak.

I když jsou detektivky její oblíbený žánr, teď bohužel nemá na čtení a sledování vůbec čas, protože má malou dceru, a tudíž četbu detektivek vystřídalo přeříkávání říkanek. „Vždycky se trochu bojím, že detektivku nepochopím, takže je to pro mě výzva. Miluju napětí, to, jakým způsobem útočí na naši nervovou soustavu a jak máme u toho trochu strach,“ řekla nám Pavla.

Léto vykouzlilo Pavle krásné opálení, a tudíž nás zajímalo, jestli si ho obstarala u moře, nebo se opaluje doma. „Moje dcera je vzteklá, protivná a nemožná, takže jsme před vedry utekly na Vysočinu a chodily jsme na koupaliště – a to je všechno, to je celý můj vzrušující život.“

Video se připravuje ...