Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Ošklivka Katka si zahraje v nové detektivce od Jiřího Stracha

Video se připravuje ...
Kateřina Janečková hraje v seriálu Labyrint zdravotní sestřičku
VIDEO: Adam Balažovič
26. srpna 2015 | 06:00

Seriál Labyrint slibuje velkou dávku napětí. Sedm dílů budeme sledovat práci detektivního týmu, který odhaluje sériového vraha, jenž své oběti vraždí opravdu brutálním způsobem. Herečka Kateřina Janečková si v minisérii zahrála sestřičku v nemocnici, se kterou má vrah své plány.

„Hraju sestřičku v nemocnici, která dříve byla jeptiškou, ale odešla z řádu a vdala se. Začínají jí chodit poštou zvláštní mince – a nevím, kolik vám ještě mohu prozradit. Vrah se mnou má nějaký záměr, ale nemohu vám říct jaký,“ svěřila se Kateřina, která prý normálně detektivky nesleduje, nezajímají ji ani americké populární seriály, kde se řeší jeden případ za druhým, ale tohle prý bude super. „Neříkám to jen proto, že v tom hraju, ale myslím, že se to opravdu povedlo,“ prohlašovala herečka.

Po seriálu Ošklivka Katka, ve kterém si Kateřina zahrála hlavní roli, v níž nebyla téměř k poznání, jí prý paradoxně přestaly chodit herecké nabídky a příležitosti. Mohli jste ji ovšem vidět v mnoha dalších seriálech a filmech. „Baví mě točit seriály a převážně je i točím, ale ráda bych se konečně dostala z té škatulky, kam mě Ošklivka Katka zařadila, tak snad se mi to podaří,“ řekla nám herečka.

Prý také zažila bezvadné léto plné volna, rodiny a cestování a už se docela těší, až se zase vrhne do nějaké práce. „Měla jsem dlouhé prázdniny, v červnu jsem skončila ve škole bakalářku, studovala jsem na HAMU pantomimu, neverbální divadlo, takže jsem si po letech užila volné prázdniny, jsem úplně vyprázdninovaná a docela už bych pracovala.“

Video se připravuje ...