Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Berenika Kohoutová: Během natáčení seriálu Místo zločinu Plzeň mě šikanovali

Video se připravuje ...
Berenika Kohoutová se bude kromě Ulice objevovat také v dalším seriálu, tentokrát kriminálním
VIDEO: Adam Balažovič
6. srpna 2015 | 06:00

Herečka Berenika Kohoutová se v novém seriálu České televize stala jedinou členkou vyšetřovacího týmu kriminalistů z Plzně. Být jako jediná žena obklopena samými muži může přinášet svá pozitiva, ale samozřejmě se musíte vyrovnat i s negativními stránkami. Berenika nám přiznala, že občas čelila hotové šikaně!

„Jsem zvyklá pohybovat se v pánské společnosti, donedávna jsem měla kapelu se samými chlapy, takže je mi tahle společnost docela příjemná. Navíc mám trochu chlapský smysl pro humor. Občas už byli kluci ale trochu tvrdí, ale já dávám lidem pocit, že si ke mně mohou více dovolit, protože se nenaštvávám, takže si sama koleduju o to, že jsem pak vystavena šikaně. Ale samozřejmě že jinak byli kluci skvělí. A mám ženské zbraně, kterými se mi dařilo jejich nápor odrazit,“ svěřila se s úsměvem herečka.

Berenika nám také prozradila, že se poprvé v životě rozhodla odjet do Londýna, kde se chvíli živila jako servírka. „Zatímco tady se lidé slunili u vody, já jsem poprvé v životě pracovala rukama. Poprvé jsem se stala servírkou v restauraci, bylo to naprosto příšerné a už to nikdy víckrát nechci zažít,“ smála se herečka.

Herečka je dcerou dvou slavných rodičů. Její matkou je spisovatelka Irena Obermannová, otcem muzikant Dan Kohout.

Video se připravuje ...