Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Bývalá miss Mirka Košťánová: Můj prorocký sen se vyplnil

Video se připravuje ...
Mirka Košťánová bude mít holčičku
VIDEO: Ladislav Novák
16. července 2015 | 06:00

Mirka se stala první českou vicemiss v roce 2006, od té doby uteklo již mnoho vody a pod šatičkami se jí rýsuje těhotenské bříško. S přítelem Petrem Vodákem čeká první miminko. Bude to holčička!

„Hned na začátku těhotenství jsem měla sen a zdálo se mi, že budeme mít holčičku, pak v průběhu těhotenství jsem to přestala řešit a nakonec se ukázalo, že můj sen byl správný a budeme mít opravdu holčičku,“ vylíčila nám kráska svůj prorocký sen.

Co se výběru jména týče, jsou Mirka s Petrem pravděpodobně ideální pár a pěkně sehraný. Na jménu se už totiž na začátku shodli, ale pro jistotu si nechávají ještě otevřená vrátka, aby mohli svou volbu případně změnit. „Když jsme se dozvěděli, že to bude holčička, tak jsme hned věděli, že už máme asi vybráno. Máme tam pořád ještě pár variant, ale asi máme favorita.“

Společně vyrazili na nového Terminátora a Mirka byla připravena odejít okamžitě, pokud ji bude film moc děsit. „V poslední době je totiž výběr mých filmů hodně ovlivněn těhotenstvím. Všechno mě rozbrečí a děsí, takže vyhledávám spíš klidnější žánry, jako jsou komedie, romantické filmy a nic moc strašidelného,“ dodala Mirka.

Video se připravuje ...