Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Miss Denisa Domanská prozradila, jak si udržuje sexy postavu

Video se připravuje ...
Denisa Domanská je milovnice akčních filmů
VIDEO: Ladislav Novák
12. července 2015 | 06:00

Česká Miss World 2011 Denisa Domanská si zašla do kina na premiéru nového Terminátora a přiznala nám, že se jí líbí svalnatí muži. Herce Arnolda Schwarzeneggera má ráda, proto si ho nemohla nechat ujít. Také holduje akčním filmům, ale tohle léto se ze všeho nejvíc těší na dovolenou s přítelem.


„Miluji Itálii, a to také především kvůli jejich jídlu. Miluji všechny italské dobroty, a tak bych hrozně ráda odjela s přítelem do Itálie. Zatím ale ještě nevíme kdy a kam, protože má hodně práce,“ svěřila se nám Denisa. Její ladné křivky rozhodně nesvědčí o tom, že by to s italskými pochoutkami přeháněla, navíc je velká sportovkyně, takže postavu si udržuje sportem.

„V létě hraju hlavně volejbal na koupališti, hodně plavu a jezdím na bruslích. Také se ráda potápím,“ obeznámila nás Denisa se svými oblíbenými letními aktivitami. Přiznala rovněž, že v létě tolik neřeší svůj jídelníček právě díky tomu, že má možnost provozovat tolik sportů. „Docela si dopřávám, zmrzlinky a grilování, a tím, že sportuji, myslím, že to jednou za čas nevadí.“

Video se připravuje ...