Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Lucie Zedníčková: Válí se na zahradě a dětem nevyčítá špatné známky!

Video se připravuje ...
Lucie Zedníčková se kvůli špatným známkám na vysvědčení na děti nezlobí
VIDEO: Ladislav Novák
15. července 2015 | 06:00

Herečka Lucie Zedníčková sice už zase bydlí v Praze, ale pracuje v divadle v Brně. Chodí již déle než dva roky se svým kolegou z divadla, hercem Jaroslavem Matějkou. Dali se dohromady chvíli potom, co ji opustil bývalý partner.

Lucie Zedníčková se v posledních letech na veřejnosti příliš neobjevuje. Kdo jí dlouho neviděl, musí uznat, že stále vypadá krásně. Navíc je letně opálená, tak nás zajímalo, jestli už má dovolenou u moře za sebou. „To je u nás ze zahrady, tam se válím, máme tam potok, stříkáme se hadicí, protože v těchhle vedrech se nedá dělat nic jiného. K moři se teprve chystáme. Letos máme namířeno na Rhodos, je to kousek. Mám ráda teplá moře, protože miluji šnorchlování a jsem třeba dvě hodiny ve vodě,“ přiznala herečka.

Na dovolenou jede samozřejmě s dětmi, Amélií a Mikulášem, na které nám práskla výsledky jejich celoroční práce ve škole. „Dcera bude mít samé jedničky, teď vyšla čtvrtou třídu, tak tam se to předpokládalo. Syn je na osmiletém gymplu, teď ukončil sextu a půjde do septimy, dostal první čtyřku v životě na vysvědčení z matiky a byl z toho hodně smutný. Já jsem mu řekla, ať neblbne, čtyřka je dostatečná, to prostě stačí. On dělá výborně jiné věci, věnuje se hudbě a myslím si, že nikdo nemůže mít talent na všechno. A to, že mu nejde matika – no bože, nikdo se ho na to nebude v životě ptát, pokud se tím nebude živit.“

 

Video se připravuje ...