Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Skandalista Kolář: Chce ženu, která mu bude říkat, jak je skvělý...

Video se připravuje ...
Petr Kolář má zaručený recept na zlomené srdce
VIDEO: Adam Balažovič
14. května 2015 | 10:00

Zpěvák Petr Kolář se objeví v novém muzikálu Romeo a Julie, který bude mít v září premiéru. Romantická láska hlavních představitelů měla jen krátké trvání a nás zajímalo, jestli si zpěvák myslí, že by jim to vydrželo, kdyby jejich příběh neměl tak tragický konec. 

„Myslím si, že by jim to vydrželo, vždyť byli zamilovaní až po uši. To samozřejmě nikdy není záruka. V té době to bylo těžké, neměli acylpyrin, takže je mohla rozdělit i hloupá nemoc,“ komentoval trochu neromanticky příběh Romea a Julie. Jemu samotnému se dlouholeté manželství rozpadlo kvůli nevěrám, a ač se snažil s manželkou udobřit, a dokonce jí napsal píseň, nakonec to nedopadlo.

Jestliže zamilovanost není zárukou trvalého vztahu, zeptali jsme se Petra, co on považuje za nejdůležitější, aby vztah vydržel. „Důležitá je vzájemná tolerance. Partnerka by měla být veselá, pečovat o svého partnera, hladit ho a říkat mu, jak je skvělý a nejlepší, protože to si my chlapi přejeme.“

Léto se blíží, ale pro zpěváka je dovolená v nedohlednu. Má spoustu pracovních povinností a s nastudováním nového muzikálu bude moře práce. „Vypadá to, že dovolenou budu trávit v Karlíně,“ smál se Kolář. Letní festivaly a mejdany tak nahradí zpěvákovi dovolenou. To pro něho nebude možná tak špatným řešením.

Jak je o něm totiž známo, má rád divoké večírky, kde alkohol teče proudem. V lednu letošního roku mu při pádu po divokém večírku vypadl z kapsy podezřelý "pytlíček" s bílým práškem. "Sám nevím, jak se ke mně ty drogy dostaly. Nejspíš to tam někde běhalo mezi lidmi. Ani nevím, co to bylo,“ přiznal tehdy zpěvák.

Video se připravuje ...