Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Taťána Kovaříková: Oblečení si nechávám šít, už ho neumím nakupovat

Video se připravuje ...
Nakupovat běžnou konfekci, když navrhujete módu a šijete nádherné modely, už není možné.
VIDEO: Ladislav Novák
29. dubna 2015 | 06:00

Módní návrhářka Taťána Kovaříková se představila po boku dalších tří svých kolegyň na módní show Fashion Stars Night ve vinohradském Pavilonu. Nákupní centrum se proměnilo v nevšední módní molo, kdy modelky jezdily na jezdících schodech, a tak se nořily z útrob budovy a zase v nich mizely.

Taťána předvedla vzorek ze své kolekce na jaro/léto 2015, který byl celý v černo-bíle laděných barvách. Fanynky jejích modelů ovšem nemusí zoufat, pokud chtěly do svého šatníku přivítat nějakou pestrou barvičku. „Žlutá, modrá, zelená, bílá, opravdu tam jsou,“ potvrdila nám se smíchem návrhářka. Ta se přiznala, že nejraději nosí černou, ale to prý není barva, takže pokud by se měla osobně vzdát černé, sáhla by po červené.

Zajímalo nás, jestli obléká svou rodinu. „Přítelovi pomáhám s výběrem, syn má svůj styl, takže mu dávám volnost a já nemám co na sebe," smála se Taťána. Prozradila nám totiž, že už nedokáže nosit nic jiného než své vlastní modely, které si nechává ušít.

Jaro a krásné počasí samozřejmě lákají ven, všichni po zimě pookřívají a ve vzduchu visí láskyplná atmosféra. Začíná se opět více randit a my jsme se zeptaly, co by Taťána doporučila jako ideální oblečení na rande, aby žena muži vyrazila dech. „Rozhodně bych nevolila nic vyzývavého, možná květinové vzory, ale je to hrozně individuální."

Video se připravuje ...