Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Květinové vzory ovládnou jaro: Pořiďte si hravé šaty, kalhoty i kabelku!

  • 24. března 2015 | 06:00

    Květiny a jaro patří neodmyslitelně k sobě! A potvrzují to i zbrusu nové jarní a letní kolekce, které jsou nejrůznějšími květinovými vzory doslova zaplaveny. Vybraly jsme proto pro vás klíčové kousky, bez kterých se letos zkrátka neobejdete! A protože se tento vzor už roky vždy znovu vrací do módy, investice do těchto módních kousků se vyplatí.

  • Květinové šaty

    AX Paris, zoot.cz, 1349 Kč
    Autor: archiv firem

    Každá milovnice květinových motivů, jara a módních trendů by měla mít ve svém šatníku alespoň jedny šaty poseté květinami. Mnoho žen se sice výrazných potisků bojí, ale vhodně zvolený střih květinových šatů lichotí téměř každé postavě. Vybírat můžete z elegantních pouzdrovek, které se v kombinaci se sakem a lodičkami perfektně hodí i na pracovní schůzku nebo do luxusní restaurace, ale i z hravých a vzdušných střihů, které si během horkých jarních a letních dnů zamilujete!

  • Květinový top

    H&M, 399 Kč
    Autor: archiv firem

    Pokud chcete jednoduchý outfit trochu oživit a dodat mu šmrnc, rozhodně si pořiďte alespoň jeden květinový top. Třeba taková halenka posetá drobnými kvítky dokáže i ze zdánlivě sportovního modelu vyčarovat romantický outfit. Stejně tak vás rozzáří i jednoduše střižené tričko s květinami a nápisem, které perfektně padne k džínovým šortkám i áčkové sukni!

  • Květinová sukně

    TopShop, cca 1800 Kč
    Autor: archiv firem

    Dáváte-li na jaře před kalhotami přednost sukni, pak vám rozhodně nesmí ve skříni chybět jedna květinová. V obchodech najdete pestrobarevné mini, elegantní černobílé sukně ke kolenům i rozevláté maxi, ve kterých se budete cítit jako pohádková víla. Pamatujte však na to, že vršek i doplňky by měly být jednobarevné a jednoduché. Hlavní roli musí hrát sukně, zbytek ji jen doplňuje.

  • Květinové kalhoty

    F&F, 529 Kč
    Autor: archiv firem

    Dalším žhavým kouskem letošního jara jsou bezesporu kalhoty s květinovými motivy. Mohou být ultra přiléhavé, rovně střižené, volné, nebo dokonce maxi široké. Záleží jen na tom, ve kterých se budete vy osobně cítit nejlépe. A pokud vám přijde, že květiny vám opticky rozšiřují stehna nebo zkracují nohy, volte kalhoty s tmavým podkladem a barevným potiskem a nakonec si obujte lodičky nebo sandálky na podpatku.

  • Květované doplňky

    Candy Flowers, 1480 Kč
    Autor: archiv firem

    Pokud se na výrazné květinové vzory na oblečení zkrátka necítíte, pořiďte si na jaro a léto alespoň hravý doplněk. Mohou to být kabelka, boty, šátek, náhrdelník, čelenka nebo jen opravdu drobné náušnice. Každá kytička se totiž počítá.

     

    Ty nejkrásnější květinové oblečky a doplňky si prohlédněte v naší fotogalerii!

Diskuse ke článku
.