Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Čvančarová z Ordinace se líčí v autě: Na červený zvládám i večerní make-up

Video se připravuje ...
"Líčení je pro mou profesi důležité a každé ženě vlastně dodá potřebný šmrnc a krásu," prozradila mi Jitka Čvančarová.
VIDEO: Adam Balažovič, Lenka Chvostová
13. září 2013 | 10:36

Pro krásnou herečku Jitku Čvančarovou (35) je vzhledem k profesi téměř povinností sledovat nové trendy v módě a líčení. I proto nemohla chybět na představení podzimní kolekce známé dekorativní kosmetiky. A tak jsem jí při té příležitosti i tak trochu vyzpovídala.

Jitku si zástupce světoznámé francouzské dekorativní kosmetiky vybral, protože typově odpovídala jejich jasným předstávám. Měla tak tu čest stát se "plátnem" a na VIP večírku představení podzimních trendů se nechat zkrášlit rukou profesionální make-up artistky.

Teple laděná podzimní kolekce inspirovaná Paříží tak ještě podtrhla dokonalou krásu herečky a moderátorky Jitky Čvančarové, která si teď užívá především roli maminky. Jitka je vyloženě rodinný typ a jak sama tvrdí, po porodu dcery prožívá nejkrásnější období svého života.

Jitka Čvančarová pro salon AVENUE.
Autor: Václav Kastner
"S výsledkem líčení jsem velice spokojená. Podzimní kolekce Guerlain mě přímo nadchla, už proto, že Francii a Paříž miluji. Ráda jsem se nechala opečovávat profesionály a inspirovat novinkami, které ráda využiji,“ komentovala práci make-up artistky Jitka a dodala:

"Líčení je pro mou profesi důležité a každé ženě vlastně dodá potřebný šmrnc a krásu. Líbí se mi i výraznější líčení očí, oční linky ála Brigitte Bardot, ale na sobě mám raději přirozenější vhled. Jemný make-up, pudrové stíny, řasenka a lesk na rty meruňkové barvy. To je moje."

Video se připravuje ...