Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Naomi Campbell zastavila čas: Nikdy nebyla víc sexy!

3. července 2013 | 11:00

Britská topmodelka odmítla stárnout a daří se jí to perfektně. Ve svých 43 letech byla minulý týden hlavní hvězdou přehlídky Versace v Paříži. Vznášela se po mole jako víla a všichni na ní mohli oči nechat. Všem dokázala, že rozhodně nepatří do starého železa.

"Jsem moc šťastná, že můj návrat na molo se konal právě na přehlídce Donatelly Versace. Známe se téměř 25 let," svěřila se Naomi po přehlídce. Dále prohlásila, že všichni byli moc milý a vyzařovala z nich podpora. Prý se dokonce cítila jako v rodinném kruhu.

Naomi Campbell objevila tajný elixír proti stárnutí.
Autor: profimedia.cz
Naomi patřila v 90. letech mezi šest modelek, které byly označovány pojmem "supermodelka". Právě v tomto období byla nejoblíbenější modelkou italského návrháře Gianniho Versace, který byl v roce 1997 zastřelen. Naomi na přehlídce konající se minulý týden v Paříži veřejně uctila jeho památku a společně s jeho sestrou Donatellou na něj zavzpomínaly.

Naomi byla v letech své největší slávy pěkné kvítko. Celkem desetkrát byla obviněna z násilného napadení svých zaměstnanců, spolupracovníků a v jednom případě i policisty. Během svého života se nijak netajila nákloností k alkoholu a drogám. O to překvapivější je, že se tento bohémský život nepodepsal na jejím vzhledu.