Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Kosmetika, kterou muži z celého srdce nenávidí!

  • Víte, že muži nesnáší naše kosmetické vychytávky?
    23. března 2014 | 10:00

    Možná je to paradox, ale zkrášlovací produkty, které používáme především kvůli mužům, oni nenávidí. Pojďme si říct, které kosmetické produkty je štvou úplně nejvíc.

  • Krém na obličej

    My ženy milujeme snad všechny druhy krémů na obličej, od těch hydratačních, až po zázračné proti stárnutí. Krásnou a mladistvou pleť chceme mít hlavně proto, abychom jsme se líbily našim partnerům. Ale mnoho mužů krémy na obličej nesnáší.

    Petr (28): "Moje manželka si každý večer před spaním namaže obličej mastným krémem, a protože se mi představa krému na mém strništi příčí, nemůžu jí dát ani pusu. Navíc si vždycky vzpomenu na svoje mládí, kdy jsem si podobným krémem mazal svoje oblíbené kanady." (smích)

    Pořízení očního krému je věda!
    Autor: Shutterstock
  • Lak na nehty

    Ženy, které mají přírodní nehty, většinou velmi rády své drápky zdobí nejrůznějšími odstíny laků. Zatímco probíhá naše zkrášlovací půl hodinka, během které naneseme několik vrstev laku, top coat a pak na své nehtíky ještě foukáme, naši partneři trpí.

    Pavel (26): "Co mají ženy pořád s tím lakováním nehtů u televize? Dyť to hrozně smrdí! Následně samozřejmě nemůžou nic dělat a půl hodiny jenom foukají a máchají rukama...a aby se neřeklo, přidají další vrstvu...no konec."

    Hledaly jsme nejlepší lak na nehty. Našly jsme?
    Autor: Shutterstock
  • Maska na obličej

    Mnoho žen si pravidelně nanáší regenerační masky na obličej, které pak dotáhnout do dokonalosti plátky okurky na víčkách. Během působení tohoto zázraku se cítíme jako princezny, protože si užíváme obličejovou péči a těšíme se, až budeme vypadat zase o pár let mladší. Naši muži mezitím trpí.

    Karel (35): "Pokaždé, když je moje žena v koupelně déle, než je zdrávo, třesu se, že zase vyjde s namatlaným obličejem a bude mě 20 minut strašit, protože jí to poradili na obale. Protože vím, že to dělá hlavně proto, že se mi chce líbit, vždy těch nekonečných pár minut přetrpím."

    Maska na obličej
    Autor: Shutterstock
  • Lak na vlasy

    Snad žádná z nás není schopná představit si účes bez finálního zpevnění pomocí laku na vlasy. Přece si hodinu nekulmujeme vlasy jen proto, aby nám za dvě hodiny účes zplihl. Ale našim mužům tenhle zázrak příliš nevoní, spíš pořádně smrdí. 

    Michal (31): "Neznám snad horší zápach než ten, který produkuje ta příšerná věc, kterou si ženy lakují vlasy. Dokážu pochopit, že to vy ženy k něčemu potřebujete, ale proč to prostě tak strašně smrdí?"

    Elegantní verze: Přední část účesu ozdobte sponou, hřebínkem nebo jiným doplňkem. Hotový účes zafixujte lakem na vlasy.
    Autor: archiv firmy
  • Rtěnky, lesky a jelení loje

    Mít perfektně upravené rty je téměř pro každou ženu základ. Ale, ať už používáte pouze hydratační jelení loje, třpytivé lesky nebo moderní výrazné rtěnky, muži to nesnáší.

    Dušan (36): "Ráno jezdíme s manželkou společně do práce. Vždycky, když ji "vyhazuji" před prací z auta, chci jí dát pusu, protože se celý den neuvidíme. Ale prostě nemůžu, protože nechci vypadat jako klaun. Moje žena je totiž milovnice těch "blbostí na pusu". Achjo jo!"

    Každá žena může mít krásné a smyslné rty.
    Autor: Shutterstock

Klíčová slova:  kosmetika, muži, ženy, krása, láska, partnerství
Diskuse ke článku
.