Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Boty za 30 miliónů! Žena ukrývala 1200 párů luxusní obuvi, manžel teď žádá vyrovnání!

27. června 2012 | 15:48

Ani ten nejzuřivější manžel by si po rozvodu nedělal nárok na garderobu své ex. Většina manželek však nevlastní sbírku střevíců v hodnotě milion dolarů!

Američanka Beth Shake (42) je profesionální hráčka pokeru. V kruhu přátel je známá jako "Dáma s tisícovkou bot". Tato přezdívka jí však zřejmě dlouho patřit nebude.

Exmanžel Daniel Shake si totiž dělá nárok na její drahocennou sbírku. Použil proti ní výmluvu, že o botách vůbec nevěděl! Brousí si proto zuby na 35% ze všech bot, které Beth vlastní.

Prohnaný, nebo slepý manžel?

Daniel svou bývalou ženu obvinil, že svůj majetek před ním během manželství úspěšně skrývala. Podle něj se jí podařilo schovat 1200 párů bot do tajné místnosti v jejich luxusním bytě na Fith Avenue.

Dvojice se rozešla už v roce 2009, ale Daniel loni přišel o více než 5 milionů eur a tak si svou ztrátu zřejmě chce vynahradit manželčinou luxusní sbírkou.

Boty mu nedám!

Beth se však svých miláčků s vysokými podpatky jen tak nevzdá! "Můj exmanžel tvrdí, že si té haldy bot ve velké ložnici vůbec nevšiml. Jak a kam bych je asi ukryla, a proč? Bylo by to šílenství," brání se Beth.

Prý udělá vše pro to, aby je zachránila. Z více než 1200 designérských kousků je asi 700 párů od návrháře luxusu Christiana Louboutina! Boty si žena kupuje ze svých výher v pokeru, po každém úspěchu prý běží rovnou do obchodu.

Exmanžel se úročí tvrzením, že své ženě důvěřoval a neměl ani ponětí, kolik tajných místností před ním ukrývala.

Beth se svou hráčskou vášní a zálibou v botách stala ve světě módy celebritou. Objevila se i v televizi a pouští se dokonce do tvorby vlastní značky. V současnosti bydlí v luxusním domě blízko Philadelphie s dvěmi mladšími dětmi… a stovkami krásných a pekelně drahých bot. Tak snad o ně nepřijde.

Autor: lesk.sk, Kbak