Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Módní barvy léta

Wellaton 8/3 Světle zlatá blond
23. srpna 2012 | 17:15
Prezentace klienta |

Inspirujte se stylem hvězd – kdo by věděl lépe, které barvy vlasů jsou letos IN.

 

V létě sáhněte po intenzivních a zářivých odstínech. Pokud chcete vědět, které barvy vlasů jsou momentálně in, sledujte hvězdy! Právě ty mají příležitost zkoušet nejnovější trendy jako první.

Vytouženého odstínu vlasů dosáhnete, pokud zvolíte dlouhotrvající barvu na vlasy.   Doporučujeme permanentní pěnovou barvu na vlasy Wellaton. Ptáte se proč? Vlasům propůjčí krásnou, intenzivní barvu a navíc se snadno nanáší! Stačí protřepat, vytlačit a nanést.

Pokud přemýšlíte o změně barvy vlasů, myslete také na tón své pleti. Máte-li světlou pleť, nedoporučujeme příliš světlé odstíny. Mohou způsobit, že tvář bude vypadat unaveně. Ideální pro vás budou zlatavé tóny, které se světlou pletí dokonale ladí. Zvolte permanentní pěnovou barvu na vlasy Wellaton 8/3 Světle zlatá blond.

Vezměte v úvahu také objem svých vlasů. U řídkých kadeří se vyhýbejte tmavým barvám. Vsaďte raději na blond nebo světle hnědou.

Před začátkem barvení nezapomínejte na rukavice, které ochrání vaše ruce.   Najdete je uvnitř každého balení. Naneste malé množství mastnějšího krému na čelo, uši a spánky – vyhnete se tak obarvení pokožky.

Nikdo se nemůže divit, že neobyčejně přitažlivá herečka Amber Heard získala srdce Johnnyho Deppa. Její blond vlasy v tónu kalifornského slunce dokonale ladí s opálenou pokožkou. Právě tento blond odstín je v letních měsících nejlepší.

Jste žena, která ráda vyčnívá z davu? Pak zvolte intenzivně červený odstín vlasů po vzoru Janet Devlin – zpěvačky, která se prosadila v britském X Factoru. Prázdninové slunce pramenům dodá ohnivý vzhled. Intenzita a krása tohoto odstínu však vyžaduje tu nejvyšší kvalitu barev.

Barva lískového oříšku patří mezi trendy barvy této sezóny. Nejlépe vypadá na upravených a lesklých vlasech. Sníte o intenzivní barvě? Používejte vlasovou kosmetiku špičkové kvality pro barvení i každodenní péči.

Máte pleť jako Sněhurka? Bude pro vás ideální odstín v barvě hořké čokolády. Ke světlé pleti se dokonalé hodí. Lily Collins je toho nejlepším důkazem.