Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová = elixír mládí !

17. září 2012 | 00:00
Prezentace klienta |

Teď už se nemusíte bát přibývajících let a vrásek. Kolagen společně s kyselinou hyaluronovou dokážou vaší pleti pěkných pár let ubrat! A nejen to: zlepší kvalitu vlasů, nehtů a samozřejmě i kloubů.

Za všechny ty nepříjemné projevy přibývajících let, ať už mluvíme o vráskách, zhoršování kvality vlasů, zubů a nehtů, bolesti kloubů nebo loupání v zádech, může úbytek bílkoviny zvané kolagen, kterou naše tělo od určitého věku už neumí vyrábět. Pokud mu ho nedodáme jinou cestou, třeba prorostlým masem, můžeme definitivně zapomenout na obličej "hladký jako dětská prdelka".

Nebojte, nic není ztraceno! Kolagen můžeme svému tělu dodat i jinak: pomocí hydrolizovaných tablet Kolagen FORTE, které umí naše tělo velice dobře a hlavně beze zbytku využít. Je až k neuvěření, o kolik se viditelně zlepší kvalita naší pleti a vlasů už po dvouměsíční kůře. Jestliže zvolíme kombinovaný přípravek Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová, je nástup efektu ještě rychlejší. Ne bezdůvodně je kyselina hyaluronová nazývána molekulou mládí, její účinky jsou skutečně fantastické.

Česká farmaceutická společnost RosenPharma skutečně uvedla na trh elixír mládí. Jmenuje se Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová. Obsahuje vysoce účinnou formu čistého kolagenu, doplněnou o kyselinu hyaluronovou. Ta nejenže hydratuje naši pokožku, redukuje tvorbu vrásek, zvlhčuje oči a umožňuje jasnější vidění, ale je také naprosto nepostradatelná při hojení ran, odřenin a popálenin, podporuje růst a hustotu vlasů i jejich regeneraci (například po barvení). A k tomu všemu je ještě nápomocná při novotvorbě kolagenu, společně s nímž pozitivně ovlivňuje také klouby a pohybový aparát.

 

Autor: Rosentrade

Pravidelné užívání preparátu Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová dokáže o mnoho let oddálit plánovanou faceliftingovou operaci, vypne kůži po výrazném zhubnutí, je vhodný i při léčbě proleženin, popálenin, kožních vředů, pooperačních jizev a dokonce i před operacemi v oční chirurgii.

Je moderní a žádoucí pečovat o svůj vzhled i o své zdraví. Tak proč s tím nezačít s mimořádně kvalitními přípravky české společnosti RosenPharma a.s. už dnes?

1 balení za tuto cenu představuje kompletní dvouměsíční kúru

Tablety Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová se prodávají v balení obsahujícím 120 tablet kolagenu a 60 tablet kyseliny hyaluronové.

Více informací o výrobku Kolagen FORTE + kyselina hyaluronová naleznete zde: Kolagen FORTE. Další produkty společnosti RosenPharma naleznete zde: RosenPharma.

 

Nyní při objednávce 2 balení Kolagenu FORTE s kyselinou hyaluronovou získáte jako dárek aktivátor pozornosti TheBrainer.