Sobota 4. května 2024
Svátek slaví Květoslav, zítra Klaudie
Oblačno, déšť 19°C

Elegantní zimní kabáty: Najděte si svůj oblíbený střih!

18. října 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Když zima klepe na dveře a teploty klesají, chceme být obklopeni teplem a pohodlím. Ale pro mnoho z nás to neznamená vzdát se elegantního vzhledu. Jak tedy skloubit funkčnost s moderním designem? Výběr správného zimního kabátu může být klíčem k odpovědi na tuto otázku. Zde je několik tipů, které vám pomohou najít váš ideální střih.

Střihy kabátů vládnoucí této sezóně

Autor:  LPP Czech Republic, s.r.o.

  • Kabáty oversize: tyto volné, prostorné modely se staly skutečným hitem posledních sezón. Hodí se jak k úzkým kalhotám, tak k elegantním šatům, dodávajíc stylizacím nonšalanci.
  • Kabáty midi: sahající přibližně ke kolenům, jsou ideální volbou pro ženy, které si cení klasiky. Vypadají skvěle v kombinaci s vysokými kozačkami na podpatku.
  • Kabáty s vázáním v pase: tento model zdůrazňuje pas a dodává postavě ženskost. Pro dámy, které chtějí svým outfitům přidat trochu elegance.

Barvy sezóny

Autor:  LPP Czech Republic, s.r.o.

Černá, šedá a béžová jsou jisté, univerzální barvy, ale tuto zimu získávají na popularitě také kabáty v odstínech lahvově zelené, námořnické modré a tmavé vínové. Tyto barvy nejenže jsou módní, ale také dodávají hloubku každé stylizaci.

Jak skloubit kabát s ostatním oblečením?

Autor:  LPP Czech Republic, s.r.o.

S kalhotami: dlouhé, rovné kabáty se krásně hodí k těsným džínům a kotníkovým botám na podpatku. Volnější modely oversize skvěle ladí s úzkými kalhotami a teniskami.

Se šaty: kabát midi nebo až k kotníkům bude skvěle ladit s elegantními šaty. Přidejte kozačky ke kolenům a získáte úchvatný zimní look.

Se sukní: vyberte krátkou, těsnou sukni a kotníkové boty na podpatku. Kabát, nejlépe midi, dokončí tento zimní, elegantní komplet.  

Nesmíme zapomenout na doplňky. Šály, čepice a rukavice v módních barvách mohou být skvělým akcentem, který dokončí každý outfit.

Kabelky a batohy také hrají důležitou roli - velké nákupní tašky skvěle ladí s prostornými oversize kabáty, zatímco menší kabelky přes rameno mohou dodat eleganci kratším kabátům nebo trenčkotům.

Experimentujte, bavte se s módou a nebojte se přidat trochu barvy do svého zimního looku!

Shrnutí

Autor:  LPP Czech Republic, s.r.o.

Elegantní zimní kabáty, ačkoli mají hlavně ochrannou funkci proti zimě, jsou zároveň klíčovým prvkem naší zimní garderoby. Správně vybraný kabát nejen zdůrazní náš styl, ale také dodá sebevědomí v zimních dnech. Bez ohledu na výběr střihu nebo barvy, pamatujte vždy být sami sebou a těšit se z módních experimentů!