Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Nejmodernější pánské bundy. Které to jsou a jak vybrat tu správnou pro vás?

25. dubna 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Bundy jsou nepostradatelnými kousky oblečení, pro které najdeme uplatnění snad po celý rok. Zatímco lehčí bundu využijeme na jaře i v chladnější letní večery, přes zimu je často kvalitní péřovka tím jediným, po čem při odchodu z domu sáhneme. Které pánské bundy nesestupují z žebříčku trendů, a investice do nich je tak dobrým nápadem? Poradíme vám!

Nová bunda jako investice, která se vyplatí

Pokud se rozhodnete pořídit novou bundu, pravděpodobně je pro vás důležité, aby vám ve skříni vydržela hned několik sezon. Proto je důležité vybírat nejen kvalitní materiály, ale i nadčasové designy bund, které nevyjdou během pár měsíců z módy. Přesně takové jsou bezesporu bundy Columbia, jež jsou považovány za stálici ve světě pánské módy. Produkty této značky najdete zde: https://answear.cz/m/columbia.

Samozřejmě, že není od věci sáhnout i po odvážnějším kousku plném barev i vzorů. Pokud se tedy barev nebojíte, směle do toho! Černou či šedou prošívanou bundu nebo kožený křivák ale snáze sladíte se svým outfitem a oblečete ji k čemukoliv, co vás jen napadne. Pokud však máte dost místa v šatníku a peněženka vám to dovolí, neváhejte si udělat hned několik různorodých radostí.

Stálice v šatníku? Pánský kožený křivák i džíska!

Sháníte-li kousek, který z módy opravdu nevyjde, sáhněte po klasické kožené bundě, která se hodí téměř ke všemu. Pokud navíc zvolíte takovou, jejíž zpracování je kvalitní, může vám v šatníku vydržet klidně dlouhé roky. Na jarní i podzimní dny je skvělou variantou také nesmrtelná džínová bunda – doplněna kožešinovým lemem či rukávy bude vypadat absolutně trendy. Nestárnoucí jsou i parky – skvěle padnou k teplákům, když vyrážíte na cestu do posilovny, neméně trendy ale zůstávají i v kombinaci s džínami nebo plátěnými kalhotami.

Autor: ANSWEAR.COM

Prošívaná bunda? Ta se vám vyplatí!

Prošívané bundy jsou kouskem, který se opravdu neztratí! Čím dál častěji můžeme v ulicích i módních časopisech vídat ty opravdu bohatě zateplené, které zahřejí už jen při pohledu na ně! Lehčí prošívané bundy pak využijete celoročně jako přechodový kus oblečení, jejž se vždy hodí mít po ruce – v autě, v batohu či na věšáku. Takové i mnohé další bundy najdete na stránkách https://answear.cz/h/panske-jarni-bundy.

Elegantní bundy? Víme, po kterých sáhnout

Ani muži nejsou ochuzeni o populární trenčkoty! Hladký, tenký a jednoduchý kabát může padnout i vám. Trávíte spoustu času v kanceláři a odpovídá tomu i váš běžný styl oblékání? Na cestu domů hoďte přes košili a kalhoty právě trenčkot, který dodá celkovému outfitu na eleganci. V chladnější dny zase oceníte vyteplené kabáty. Sáhněte po hnědém či černém kousku, který díky své univerzálnosti určitě nebude zahálet na dně vaší skříně.

Ať už jsou vaše preference jakékoliv, trendy pánské bundy, které z módy jen tak nevyjdou, najdete na stránkách answear.cz. Kromě kousků, které vás zahřejí, ale na webu najdete i další módní kousky a doplňky, které ve vaší skříni nesmí chybět. Potřebuje vaše skříň nabrat nový dech? Teď už víte, kde nadčasové a kvalitní kousky shánět.