Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nestárnoucí kotníčkové boty: Vybraly jsme pro vás ty nejkrásnější!

9. října 2016 | 06:00

Vybraly jsme pro vás ty nejlepší kousky ze stávajících podzimních kolekcí, ve kterých budete nepřehlédnutelná! Je libo pohodlné chelsea boots nebo elegantní boty na klínu? Jedno je jasné! Kotníkové boty jsou zkrátka v kurzu!

Vybraly jsme pro vás ty nejlepší kousky ze stávajících kolekcí, ve kterých budete nepřehlédnutelná! Je libo pohodlné chelsea boots, nebo elegantní boty na klínu?

Více na http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-trendy-moda/281789/ty-nejstylovejsi-kotnikove-boty-ktere-na-podzim-musite-mit.html?utm_source=prozeny.blesk.cz&utm_medium=copy

Boty s robustní podrážkou loni ovládly snad všechny obchody. Příliš mnoho žen si je ovšem neoblíbilo, protože lichotily jen málokteré z nás. Letos už na ně narazíte jen velmi zřídka. Úplně obráceně je to s chelsea botami, kterým se také říká perka. Ty byly hitem před dvěma lety, loni a v regálech se to jimi hemží i letos. Boty s typickými postranními gumičkami si na rozdíl od "traktorek" zamilovala snad každá žena.

Co se týče barev, žádné velké změny oproti loňským sezonám nečekejte. Největšími tahouny jsou jako každý rok černá a hnědá barva v různých odstínech. Novinkou jsou metalické boty, ve kterých budete nepřehlédnutelná. Pokud jsou na vás stříbrné boty příliš a černé zase málo nápadné, vsaďte na perka s barevně odlišenou gumovou vsadkou. Třeba hnědé se šedivým detailem vypadají skvěle!

Jde to i elegantně

Když vyrazíte na večírek, rozhodně nemusíte mrznout v letních lodičkách! Stejně skvěle budete vypadat v kotníkových botách na širším podpatku. Rozhodně je pak využijete i na běžné nošení třeba k džínům.

Inspirujte se v naší fotogalerii!