Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Praktické roláky: Zahřejí vás a budete v nich sexy!

19. října 2016 | 06:00

Vypadat rafinovaně, cítit se pohodlně a být v teple nebylo snad nikdy jednodušší. Módní trendy jsou čím dál tím víc praktické, a tak není divu, že jedním z největších hitů jsou hřejivé roláky. 

Roláky už dávno nejsou jen praktický kousek oblečení, který nás rodiče nutili v zimě nosit. Dnes je jedním z nejvýraznějších módních trendů. Kromě toho, že nás spolehlivě zahřeje, ho milujeme také z toho důvodu, že je skvělým základem pro vrstvení. Můžete tedy přes něj obléknout vestu, koženou bundu, bomber nebo kabát. A jestli vás baví následovat trendy, noste přes rolák tílko se špagetovými ramínky, nejlépe saténové, které připomíná noční košilku.

A co je na něm vlastně úplně nejlepší? Když si pořídíte rolák, který vám perfektně padne, prodlouží vám opticky siluetu a zvětší ňadra. V těsném roláku tak budete mnohem více sexy, než kdybyste měla prvoplánový hluboký výstřih.



Na horské chatě nebo celodenní túře zase oceníte pletený rolák, ve kterém vám bude božské teplo. Když přes huňatý rolák obléknete kožený křivák, můžete v něm samozřejmě vyrazit i do města. Svůdnou postavu vám sice nevyčaruje, ale zase vás spolehlivě zahřeje.

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii!