Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Slevy končí! Tyhle módní kousky koupíte za ceny do 300 korun

4. února 2018 | 06:00

Právě teď nastávají poslední dny velkých slev. Obchody jsou už téměř plné nových kolekcí a loňské kousky seženete i za opravdu málo peněz. Štendry už jsou probrané, ale vyplatí se je projít. Co seženete za cenu do tří stovek?

Jestli jste ještě nevyužila letošní slevy, teď máte poslední možnost vydat se do obchodu pro opravdu levné kousky. V obchodech se ve slevách nejvíce objevují halenky, trička, svetry, sukně, šaty a kalhoty – a to za tři sta korun a méně.  Tak proč si neudělat radost alespoň jedním kouskem?

Na největší slevy narazíte v obchodech Gate, Reserved, Mohito, Zara a Orsay. Pro pěkné halenky a šaty jděte do obchodu Reserved, v Orsay se vyplatí jít po sukních a v Zaře po kalhotách. Samozřejmě zde můžete objevit i jiné kousky. Třeba v Zaře jsme našly – mimo jiné – halenku s trendy preppy kostkou, která byla zlevněna z 899 korun na 299. 

Zara, původní cena: 899 Kč, cena po slevě: 299 Kč
Autor: archiv firem

Problém při konečných slevách nastává u velikostí, které jsou už hodně přebrané. Rozhodně si nepořizujte o velikost menší kousky v domnění, že do nich zhubnete, a s nadšením, že stojí jen tři sta korun. Dopadne to jako vždy, budou vám jen ležet na dně skříně. Kupte si jen to, co vám opravdu sedí.

Kousky ze slev si můžete prohlédnout v naší fotogalerii:

Pokud sháníte ve slevách džíny, podívejte se na video, které vám prozradí, jaké vám opravdu padnou:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Autor: Markéta Tošnarová