Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C
 
8. 6. - 10. 6. Kupte si podprsenku se slevou až 20 %
 

Podle tvaru vašich prsů muži poznají, jak skvělá jste milenka

  • 6. května 2018 | 06:00

    Ženské prsy jsou magnetem pro mužské oči. Pokud máte sexy výstřih, nebo tričko bez podprsenky, je téměř jasné, že většina mužů, které ten den potkáte, neuhlídá pohled. Zajímá vás, co o vás prozradí tvar vašich ňader?

  • Bujný hrudník

    Autor: shutterstock

    Vaše dmoucí se ňadra se derou z hrudníku jako splašená. Pokud jste majitelkou této chlouby, potom vězte, že v posteli už vás pravděpodobně nemůže nic překvapit. Jste velice flexibilní, svému partnerovi se snadno přizpůsobíte a zareagujete přirozeně na každou situaci. To z vás dělá skvělou milenku

     

  • Kulatá ňadra

    Autor: shutterstock

    Máte-li ňadra, co padnou mužům do dlaně jako ulitá, pak se nebojíte vyzkoušet jakoukoli novinku. V posteli vás více než intelekt zajímá živelnost, a proto nesaháte po mužích, kteří vás převyšují svým IQ, ale sázíte na základní pudy. Občas mají ale ženy s kulatými prsy problém dosáhnout vyvrcholení.

  • Hruškovitý tvar

    Autor: shutterstock

    Majitelky hruštiček jsou nejen žádanými milenkami, ale jejich neuvěřitelně přátelská a milá povaha láká zástupy mužů. Kromě toho totiž patříte k ženám s velkým smyslem pro humor a milujete absolutní nezávislost.

  • Dokonalé pyramidy

    Autor: shutterstock

    Ne nadarmo si Madona pořizovala kostýmy, které jí zvýrazňovaly prsy do tvaru pyramidy. Pevná a špičatá ňadra jsou totiž znakem milenek, které si dokážou muže absolutně podrobit. A ti potom poslouchají jako vycvičení pejskové. Bodejť ne, v sexu pro vás není vůbec nic tabu.

  • Lilkovitý tvar

    Autor: shutterstock

    Víte, co máte ráda a jak toho dosáhnout. Jste v posteli hodně dominantní a rozhodně nedopustíte, aby váš milenec tápal. Vždy ho dovedete tam, kam potřebujete. Máte dokonalý přehled o tom, co se děje, jste nabitá energií a máte neuvěřitelnou výdrž a apetit.

  • Malá ňadra

    Autor: shutterstock

    Pokud patříte k ženám, které mají „hrášky pod kobercem”, záleží u vás nejvíc na bradavkách. Pokud jsou ostré, jste naivní milenka, která je často závislá na partnerovi. Pokud směřují do stran, jste sexuální dračice!

O víkendu 8. - 10. 6. jsme pro vás připravili skvělou nákupní akci. Ve vybraných obchodech si budete moci koupit tu nejlepší podprsenku, navíc se slevou až 20 % a dárkem od YVES ROCHER. To rozhodně nesmíte propásnout!
Správná velikost podprsenky
Video se připravuje ...