Sobota 26. října 2024
Svátek slaví Erik, zítra Šarlota
Zataženo 13°C

Návrhář a stylista Lucie Vondráčkové: Čím razantně změnil její styl?

Video se připravuje ...
Návrhář a stylista Lucie Vondráčkové: Čím razantně změnil její styl?
VIDEO: Videoredakce ženských titulů
26. října 2024 | 06:00

Herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková nyní vyniká v divácky oblíbené show StarDance. Pořad je ale nejen taneční podívaná, ale i ta módní. Proto nás zajímalo, jak si známá hvězda módně počíná i mimo taneční parket. Čím je tedy charakteristická a jak se její styl proměnil v rukou odborníka? Na to jsme se zeptaly jejího dvorního návrháře a stylisty Dominika Navrátila.

V rukou odborníka

Návrhář a stylista Dominik Navrátil obléká řadu známých hvězd, mezi jehož hlavní múzy patří moderátorka Lucie Borhyová, herečka Denisa Nesvačilová, ale také herečka a zpěvačka Lucie Vondráčková.

Známá hvězda se do rukou odborníka svěřila sama vzhledem k tomu, že se v minulém rozhovoru pro Blesk pro ženy nechala slyšet, že není žádná módemanka a její styl byl založený na docela obyčejných módních atributech: „Můj styl je vyloženě jako jenom džíny a triko. Je to katastrofa taková, jo. Ale když přišel Dominik, tak mně se na tom líbí, že on to umí i rychle třeba dodělat na místě, protože on skvěle šije a vždycky mi přinesl něco, čeho bych se sama bála, na co bych si nevěřila. A on mi i zvyšuje sebevědomí, takže je i takový můj psycholog,“ řekla Lucie Vondráčková.

Elegantní kalhoty jako klíč k úspěchu

A čím vykrystalizoval její styl? Jednoznačně širokými palazzo kalhotami s vysokým pasem, které jsou absolutním základem vytříbeného šatníku. „Lucka byla zvyklá vždy vystupovat třeba v kraťasech nebo v užších kalhotách, a když jsem jí několikrát dal ty širší, tak zjistila, že se v tom vlastně cítí dobře, že se v tom může i dobře pohybovat,“ nechal se slyšet Dominik Navrátil exkluzivně pro Blesk pro ženy.

Herečka a zpěvačka si oblíbila i vzhledem k pohodlnosti červený overal, který jí Dominik přichystal na oficiální představení nových tanečních soutěžících před spuštěným show StarDance. Model opřený o opravdu široké nohavice s výraznými puky vpředu nositelku opticky prodlužoval a střih s korzetovým živůtkem celkově velmi lichotil postavě.

Jejich prvotní spolupráce však začala módním faux-pas. O čem tu vedeme řeč a co ještě prozradila o svém stylu Lucie Vondráčková?

To a více se dozvíte v našem článku níže nebo v rozhovoru v úvodu článku.

Na fotky ze StarDance i na módní styl známé herečky a zpěvačky se podívejte v galerii.

Autor: Žaneta Podlahová, Tereza Víchová