Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Lesk i bída červeného koberce premiéry filmu Děti Nagana: Kdo zazářil a kdo pohořel?

23. února 2023 | 12:45

Na premiéru filmu Děti Nagana, který vstupuje do kin, dorazili nejen hlavní protagonisté filmu, ale i řada známých krásek, které oplývaly půvabem ve večerních modelech. Ne všechny však dostály puncu elegance hodné této události. Kdo šlápl zvoleným modelem vedle a kdo byl zářnou hvězdou večera?

Psal se rok 1998, když 22. února přepsali čeští hokejisté dějiny a na olympijském turnaji století v Naganu získali zlaté medaile. Na den přesně 25 let po legendárním finálovém zápase vstupuje do kin rodinný film Děti Nagana, který se neobešel bez své premiéry se slavnostní pompou červeného koberce. Jak obstály známé české krásky na oslavném běhounu?

V zábavné, příjemné rodinné podívané vás vtáhne do nostalgie po devadesátých letech především Hynek Čermák coby trenér týmu outsiderů, který se pod jeho vedením postavil mnohem staršímu a zkušenějšímu družstvu mazáků. Ve skutečnosti však není tím mužem, který miluje sledování sportovních přenosů, a jak se sám svěřil, hokej se ho ve skutečnosti vůbec netýká.

Co dalšího prozradil o své roli ve filmu, na to se podívejte ve videu:

Video se připravuje ...
 • VIDEO: videohub

Cit pro příležitost

Herec dorazil na premiéru v doprovodu herečky Štěpánky Fingerhutové, jež si zahrála hlavní ženskou postavu nového snímku. Ta zcela vystihla společenskou příležitost zvolenými černými šaty s jednoduchou, leč zajímavou siluetou, které dominovaly vysoký rozparek i působivé řasení v hlubokém dekoltu.

Absolutní cit pro příležitost byl znatelný i u herečky Patricie Pagáčové, která zvolila kostýmek, jenž je pro tuto akci vhodným modelem. Působivý efekt barvy i střihu lichotící nositelce však poměrně zkazil krčivý materiál, kvůli kterému při přejezdu na akci utrpěly kalhoty. Zdařilá pak nebyla volba doplňků, zejména náušnic, což nám potvrdila módní návrhářka Debbie Brown. „Patricie lehce klopýtla jen výběrem náušnic. Velké kruhy k tolik výraznému modelu jsou v tomto případě příliš. Zvolila bych decentnější variantu v podobě jemných visacích, jež by souzněly se zvoleným náhrdelníkem. Herečka mě však výběrem modelu, který jí velmi sluší, potěšila,“ doplnila designérka.

Mimo mísu

Na slavnostní premiéru dorazil i slavný hokejový obránce Jiří Šlégr v doprovodu své manželky Lucie. Miss České republiky 2005 se k této příležitosti oblékla zcela nevhodně. „Džíny v kombinaci se sakem – to je look, který leckdy nenosí ani dámy do prostor kanceláře. Tato událost by si zasloužila o dost slavnostnější model. Denimové kalhoty na červeném koberci premiéry filmu nemají co dělat,“ sdělila nám svůj verdikt návrhářka Debbie Brown.

Výhrady měla i k outfitu půvabné herečky a influencerky Anny Kadeřávkové. Ač mini šaty se zvířecím motivem v kombinaci s černým blazerem nositelce velmi slušely a plně odráží její mladý věk, na premiéře tohoto formátu postrádaly punc elegance. „Look bych zvolila spíše na párty. Napovídá tomu opravdu velmi krátká délka šatů. Kdyby dosahovala minimální délky do poloviny stehen a boty vyměnila za lodičky či sofistikované kozačky na podpatku, outfit by chytil zcela jiný nádech hodnější této příležitosti,“ nechala se slyšet.

Z řad vybočující

Nevídanou pozornost na sebe strhly herečky Jana Bernášková a Klára Issová. Jana zářila v dlouhé červené večerní z dílny Sandry Markové, která by se však hodila spíše na bál. Avšak je k ocenění, že herečka propůjčila premiéře slavnostní pompu a důležitost, stejně tak jako její kolegyně Klára. Ta k bílé lesklé blůzce zvolila třpytivou sukni s vlečkou a doplnila to růžovou kabelkou luxusního brandu Bulgari, jejíž cena se pohybuje kolem 60 tisíc korun.

Trendy šaty za nejvýhodnější ceny pořídíte na našem internetovém srovnávači Zboží Dáma.

A jaké modely zvolily ostatní známé krásky? Na fotografie z premiéry filmu se podívejte v naší fotogalerii.

Autor: Žaneta Podlahová