Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Na vysoké noze: Tyhle sandálky nebudete chtít sundat!

23. června 2020 | 06:00

Vkročte do nového dne stylově, a to doslova! Jaké ale vybrat boty, abychom zajistily svým ladným nožkám maximální komfort a zároveň oslňovaly trendy obutím? Vsaďte na vysoké sandálky!

#1 Sloupové podpatky

Pokud se necítíte dobře na jehlových podpatcích při chůzi po dlažebních kostkách městské džungle, obujte ty sloupové. Jsou dost široké na to, aby byl váš krok pevný a jistý. Efektní široký pásek kolem kotníku spolu s výraznou přezkou zajistí zatraceně sexy a svůdné nohy. Nebojte se vzít si je i k širokým mom jeans. To je kombinace, kterou si oblíbila i lifestylová blogerka Alex Sedláčková. Look hodný rande či pracovní schůzky.

#2 V lesku

Metalické odlesky především stříbrné a zlaté barvy hrají do karet této sezoně. Lze je kombinovat i se sebevíc barevným outfitem, jelikož tato barevná škála je neutrální, hodí se ke všemu tak jako černá. Lesklý materiál zaručuje nevšednost a originalitu, a tak budou vhodným obutím na letní narozeninovou párty, ale i na svatbu vašich přátel.

#3 Svěží barevnost

Neutralita a nadčasovost jsou alfou a omegou udržitelného šatníku, ale kdo netouží po svěžích barvách při pohledu na rozkvetlé okolí za doprovodu letních slunečních paprsků? Rozzařte svůj outfit i vy! Hot kombinací je jako minulý rok oranžová s růžovou, jež rozzáří každou ženu. Na výsluní jsou ale i fuchsiová, žlutá, zářivě limetková či brčálově zelená.

#4 Značka: Opásáno!

Hitem není jen osvěžující barevnost, ale především efektní vázání kolem kotníku, jež zajistí oporu kroku. Zkuste si s vázáním trochu pohrát. Co si šňůrky uvázat kolem kalhot? Malý detail, kterým vystoupíte z davu! A pokud vás šněrování zdržuje a není pro vás příliš zdařilou volbou, jsou tu boty s pásky a se zadním zipem.

#5 Na hraně

Velké popularitě se těší hranaté špičky, a to již od loňského roku, kdy zbořily módní žebříčky. Není tomu jinak ani letošní sezonu. Tyto sandálky obujte s šaty áčkového střihu, s plisovanou midi sukní či cigaretovými kalhotami.

#6 Jiný level žabek

Letní žabky rozdělují společnost na dva tábory. Na ten léta věrný těmto jednoduchým botám, který volí žabky klidně i za pracovní stůl, a na ten druhý, který je spojuje pouze s dovolenou na pláži. Vnímají je tedy ne jako úplně trendy obuv hodnou městského ruchu. Co ale takhle žabky s vázáním kolem kotníku, v letních tónech a na podpatcích? Věřte, že je konečně vezmete na milost.

Autor: Žaneta Podlahová