Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Módní inspirace: Zahalte se do květů jako vévodkyně Kate

1. července 2020 | 06:00

Léto zavítalo i do královského šatníku! Vévodkyně Kate už několikrát dokázala, že květovaný vzor patří mezi její oblíbené, a my jsme pro vás připravily galerii nejkrásnějších šatů s tímto vzorem, které vévodkyně kdy oblékla. Rozhodně vás přesvědčí, že jedny takové váš letní šatník nutně potřebuje!

Když se vévodkyně o víkendu při návštěvě dětského hospice v Norfolku objevila v nádherných květovaných šatech značky Faithfull The Brand, "Kate efekt" na sebe nenechal dlouho čekat. Během chvilky byly totiž šaty s lehce nabíranými rukávy vyprodány. Svůj letní outfit, ve kterém mimochodem celá jen zářila, doplnila trendy espadrilkami a náušnicemi za necelých sto sedmdesát korun! Taky vás při pohledu na Kate napadlo, že přesně takové šaty na léto potřebujete?

Zobrazit příspěvek na Instagramu

🌻 This #ChildrensHospiceWeek The Duchess of Cambridge, Royal Patron of @eachhospices since 2012, joined families to plant a garden for The Nook, one of EACH’s purpose-built hospices. Using plants bought during her visit to Fakenham Garden Centre last week, The Duchess worked alongside an EACH volunteer gardener and a family to plant a garden that will provide enjoyment for children and families. Throughout the pandemic EACH has continued to deliver end of life and emergency crisis care as well as bereavement support. Marking the end of Children’s Hospice Week, The Duchess also met with staff from EACH’s care and facilities teams to thank them for the incredible work that they do. Organised by the UK charity Together for Short Lives, Children’s Hospice Week 2020 celebrates and raise vital funds for the UK’s 54 children’s hospices — visit @togetherforshortlives to find out more.

Příspěvek sdílený Duke and Duchess of Cambridge (@kensingtonroyal),

Není to však poprvé, co jsme mohli Kate vidět v květovaných šatech. Už několikrát dokázala, že tento vzor patří mezi její oblíbené a hlavně že se k létu dokonale hodí. Ať už zvolí delší maxišaty s jemnými kvítky nebo midi délku s volány a romantickými růžemi, nikdy nešlápne vedle.

S outfity Kate pomáhá její dvorní stylistka Natasha Archer. Mezi její nejoblíbenější návrháře patří Alexander McQueen nebo Jenny Packham, nebojí se však nakupovat i v běžných řetězcích, jako jsou Zara nebo TopShop. Přestože si Kate může dovolit mít nové šaty každý den, je známá tím, že si některé kousky na sebe vezme hned několikrát.

Připravily jsme pro vás galerii nejpovedenějších květovaných outfitů vévodkyně. Které jsou podle vás nejhezčí?

 

Autor: Aneta Valešová