Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jediné džíny, které podle Francouzek letos potřebujete! Víte, jaké si pořídit?

8. března 2020 | 06:00

Francouzské ženy udávají trendy, to je fakt, o kterém nelze pochybovat. Tentokrát nás zaujal jejich výběr džínů na letošní rok. Věřte, že až je vyzkoušíte, jiné nebudete chtít! 

Francouzky si vybírají kousky, které mají v jejich šatnících dlouhou životnost. Takové, které se nehodí pouze pro jednu příležitost, a takové, které jsou nadčasové. I tohle splňují džíny, které si letos oblíbily. 

Ve skříni je určitě nezbytné mít alespoň jedny skinny džíny obepínající tělo, ale dalším nesmrtelným kouskem je určitě ten s rovnými nohavicemi a vysokým pasem. Svou roli zde hraje materiál, který by měl být kvalitnější a pevnější. Tomuto typu střihu džín se říká také mom jeans.

Potvrdit to mohu i já. Letos jsem chtěla nové džíny, mým obvyklým výběrem jsou šedé, mám je prostě radši. Vybrala jsem si střih s vyšším pasem a s rovnými nohavicemi. Hodí se mi ke všemu a už plánuji, že si ještě jedny ve stejném střihu pořídím v modré barvě. Mango, 799 Kč
Autor: archiv firem

Už jste se zamilovala stejně jako Francouzky a stejně jako já? Podívejte se do naší fotogalerie, kam pro nové džíny zajít!

Autor: Markéta Luštincová