Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Nejteplejší oblečení na rok 2020: Zima nemá šanci!

12. ledna 2020 | 06:00

Pokud na zimu sháníte praktické oblečení, které zároveň následuje poslední trendy, jste ve správný čas na správném místě. Rok 2020 totiž nabízí hned několik takových kousků. Které si pořídit a být nejen in, ale i v teple?

Vstávání nebaví asi nikoho z nás (kromě opravdových ranních ptáčat), a teprve v zimě ne, kdy se nám nechce z teplých peřin. Jaké máme řešení? Obléknout na cestu do práce dlouhý prošívaný kabát připomínající právě peřinu. Vše vám usnadní a nepustí k vám zimu. Navíc je letos neskutečně trendy!

K tomuto kabátu se vám pak budou hodit boty, které všichni známe – robustní obuv připomínající motorkářskou či vojenskou výbavu. Díky své mohutnosti je také velmi odolná, a tak se skvěle hodí na zimu. K prošívanému kabátu navíc bude vypadat skvěle. 

Pokračovat můžeme třeba s kalhotami. Tou nejlepší volbou jsou kožené či koženkové. Neprofouknou a některé bývají i zateplené. Což znamená, že z rubové strany objevíte příjemný měkký materiál. 

Ke koženým kalhotám se pak budou skvěle hodit pleteniny. Vesty už jsme jednou zmiňovaly a ani v roce 2020 to nebude jinak. Vestičku, která vypadá jako po našich prarodičích, oblékněte klidně přes košili nebo přes šaty a uvidíte, že v kombinaci s koženými kalhotami rozhodně nebudete vypadat staromódně.

Stejné je to i s kardigany, pokud zvolíte hrubě pletené. Takové kousky vypadají nepopiratelně šik. Zalíbit se vám mohou i ty s ozdobnými knoflíky. Tím perfektně dotáhnete svůj zimní look. Naše tipy na nákupy si prohlédněte ve fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová