Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Které oblečení bude hned vyprodané? Zaměřte se v obchodech na těchto 5 kousků!

28. února 2020 | 06:00

Chcete ulovit ty nejlepší hity tohoto jara? Tak to byste si měla pospíšit! Těchto 5 trendů rozhodně nenajdete ve slevách, protože budou dávno pryč. Na jaké se zaměřit, a jít tak po stopách nové sezony?

Podle influencerů, módních přehlídek i streetstylové módy je naprosto jasné, co se bude nosit. Začneme zlehka. Barevná sáčka – s radostí totiž po dlouhé zimě odhodíme kabáty a oblékneme naše oblíbené sako, které tvoří základ šatníku. Tentokrát ale ne černé! Vyberte si nějakou šťavnatou barvu, která vám ihned zvedne náladu. Barvy ovládnou i kožené kousky. Barevné kožené bundy, kalhoty i sukně budou k nepřehlédnutí.

K jaru samozřejmě patří i šaty. Letos uspějete s oversized kouskem, bez výrazného pasu s volnou sukní v midi délce. Dalším trendem, který nás zasáhl už v zimě, je set kardiganu a topu připomínajícího podprsenku. Tuto kombinaci moc obchodů nenabízí, a tak je jasné, že bude brzy pryč. Pokud chcete jen nějakou drobnost, vsaďte na bižuterii, která bude hravější než obvykle. Náušnice ve tvaru třešní, jahod, mušlí nebo květin doslova volají po jaru.

V naší fotogalerii najdete tipy na nákupy:

Autor: Markéta Luštincová