Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

6 způsobů, jak nosit džíny v zimě: Takhle budou vypadat luxusně!

19. ledna 2020 | 06:00

Na džíny nedáme dopustit nejen v zimě. Jedná se o nejoblíbenější součást našich šatníků, a tak je někdy těžké přijít na nové způsoby, jak je nosit. V zimě navíc tíhneme k tomu, aby nám bylo teplo, někdy možná i na úkor stylu. My pro vás máme 6 způsobů, jak džíny v zimě kombinovat a stále vypadat skvěle.

Džíny tvoří základ šatníku, a nejen proto jsou velmi dostupné. A i když si koupíte ty nejlevnější, neznamená to, že nemohou působit luxusně. Záleží jen na správných kombinacích.

Tou nejjednodušší cestou je pořídit si černou péřovou bundičku. Perfektní kombinace je i s krátkou bundou a rolákem, ten má totiž tu vlastnost, že s ním všechny kombinace vypadají elegantněji a čistěji.

Zobrazit příspěvek na Instagramu

@cphfw @annabelrosendahl

Příspěvek sdílený The Style Stalker (@thestylestalkercom),

Máte doma kožený kabát? Unosíte ho právě k džínám. Vždyť přece denim a kůže k sobě perfektně pasují. Stejně jako nedáme na jaře dopustit na kombinaci džín a koženého křiváku. Kožený kabát vám ho v zimních měsících nahradí.

S čím nikdy nic nezkazíte, je kabát v béžové nebo krémové barvě, ten bude vypadat luxusně s jakkoliv zbarvenými džínami. Obout k této kombinaci můžete klidně tenisky a uvidíte, že díky světlým barvám budete jen zářit.

Když přijde na největší mrazy, oblékněte pod kabát ještě sako. Tento komplet vypadá doslova nepřekonatelně. A nakonec tu máme ozdobný svetr, který díky jednoduchým džínám vynikne. Ať už doma máte bláznivě vzorovaný nebo elegantní s perličkami, vsaďte na tuto kombinaci. Zaujala vás některá z těchto kombinací? Podívejte se, co jsme pro vás našly v obchodech, a doplňte své stávající džíny o skvělého parťáka v podobě nového svršku:

Autor: Markéta Luštincová