Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jaké kabáty budou dominovat jaru 2020? Tyhle 4 trendy si nesmíte nechat ujít!

7. února 2020 | 06:00

Přestože bychom rádi věřili tomu, že teplé dny už jsou za rohem, několik měsíců si budeme muset počkat. A tuto dobu si můžeme zkrátit tím, že si pořídíme nový kabát. Takový, který se bude vyjímat v přechodném počasí. Takový, který je letos trendy. Podívejte se na náš přehled těch nejlepších kabátů pro chvíle, kdy se začne jaro probouzet.

Praktickým a teplým kouskem přesně pro to přechodné období, kdy nevíme, co si obléknout, je lehký prošívaný kabát. Pořiďte si ho místo bundy ve stejném provedení, kterou už jistě máte doma. Jedněmi z nejpopulárnějších odstínů na jaro jsou jednoznačně odstíny žluté. Ve žlutém kabátku zazáříte a rozhodně nemusíte čekat na to, až bude teplo. Rozzařte ulice dřív, než přijde slunce!

Na ulicích rozhodně potkáte mnoho klasických béžových trenčkotů, ovšem letos se návrháři zamilovali do jejich obměn. Klasika se letos nosí v koženém či semišovém provedení i v mnoha výrazných barvách. Stejně jako ten béžový by se dal za nadčasový považovat kabát kostkovaný. Rozhodnete-li se pro tento model, kupte si ho ve světlém odstínu nebo ve velmi kontrastních barvách. Bude tak vypadat moderněji. V naší fotogalerii se můžete inspirovat před nákupy:

Autor: Markéta Luštincová