Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Žádný prádelník není kompletní bez těchto 5 kousků! Které vám chybějí?

1. března 2020 | 06:00

Když už se o nějaký kousek spodního prádla zajímáme, jsou to většinou podprsenky nebo kousky, kterými chceme překvapit partnera. Důležité jsou ale i kalhotky. Jaké střihy nesmějí chybět žádné z nás?

Spodní prádlo často zanedbáváme a nevěnujeme jeho kondici přílišnou pozornost, protože je přece nikdo nevidí. To ale neznamená, že není součástí vašeho outfitu! A to i kalhotky, které by opravdu nemělo vaše okolí vidět, na rozdíl od podprsenky, jež může rafinovaně vykukovat zpod blůzky. V obchodech ale najdete tolik krásných kousků, že by bylo škoda je opomíjet.

Doma byste určitě měla mít bezešvé kalhotky, které využijete zejména pod upnuté šaty. Ty v barvě pleti se vám pak budou hodit i pod lehce průsvitné kousky, stanou se totiž doslova neviditelnými. Další kousek, který jistě uvítáte, je ten klasický ze 40. let s vysokým pasem. Dodá vám sebevědomí, protože schová nedokonalosti bříška.

Každá z nás zná jistě tanga. Ta jsou dle nás velmi nepohodlná a také nezdravá. Na celodenní nošení vám je rozhodně nikdo nedoporučí. Nahradit je můžete jiným sexy kouskem, a to kalhotkami s nohavičkami. Pokud se ale můžeme vsadit, kterých kalhotek máte doma nejvíce, jsou to určitě brazilky, neboli bokové kalhotky

Kalhotky mohou být i odpovědí pro ty, které touží po dlouhých nohou. Vykrojený model vám určitě vyčaruje o něco delší nohy. Vršek končí těsně nad kyčelní kostí a spodek je znatelně "vykousnutý".

Který model vám ještě chybí? V naší fotogalerii zjistíte, kde ho koupit:

Autor: Markéta Luštincová