Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Šperky, které budete chtít v roce 2020 nosit! Kam pro ně vyrazit?

24. ledna 2020 | 06:00

Nechcete příliš utrácet, a přesto si v novém roce chcete pořídit nějaký zásadní trendy kousek? Tak se vrhněte na svou šperkovnici, vytřiďte ji a udělejte místo novému šperku, kterým v roce 2020 oslníte. Který z těchto šesti trendů vás osloví?

Začneme asi nejvýraznějším šperkem typickým pro 80. léta. Jedná se o řetěz. Řetězový náhrdelník si zamilujete zejména k rolákům, na výběr jsou ale i náramky a náušnice. Ze stejné dekády se nám pak vracejí i kruhy. Nosit se budou ve všech velikostech, záleží jen na tom, na jak velké si troufnete.

Odvážné budou i náušnice, které vypadají jako umělecké dílo. Bývají velké a zdobné, a snadno tak vyšperkují i ten nejjednodušší outfit. O něco umírněnější budou kousky z barevných kamínků. Čím pestrobarevnější, tím lepší. Stálicí pak zůstávají perlové náušnice, které se letos objeví ve velmi neotřelých tvarech.

Zamilovala jste si v loňském létě mušličky? Ať už jste si pořídila náhrdelník, náušnice či náramek, určitě vás potěšíme. Letos je můžete znovu oprášit. A klidně hned! Mušle se totiž tento rok nosí i v zimě.

Před nákupy se inspirujte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová