Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Celebrity ve spodním prádle na veřejnosti: Komu to sluší a kdo to přehnal?

15. února 2020 | 06:00

Spodní prádlo je běžnou součástí našich šatníků, ale většina z nás ho neukazuje jinde než doma, v soukromí. Trend posledních let je však jiný. Spousta celebrit ho s nadšením následuje a rády se pochlubí svým spodním prádlem i na ulici. Koneckonců, některé kousky nejsou zrovna levné, tak proč je celé schovávat pod svršky?

Mnoho slavných žen dokázalo, že i spodní prádlo může fungovat jako svrchní oblečení. Nesmí se to ale přehnat a nad kombinacemi se musí dobře přemýšlet. Výsledek totiž může být i velmi laciný. Jak dopadly slavné hvězdy?

Vzít si spodní prádlo na veřejnost místo oblečení vyžaduje velkou dávku sebedůvěry a odvahy. To však některým celebritám nedělá problém. Nebojí se obléknout do korzetu, podvazků ani do podprsenky, kterou zkombinují klidně s koženými kalhotami. Ne vždy to ale dopadá dobře.

Jsou tu ale i případy, kdy nás tyto kombinace doslova oslnily. Třeba kostýmek, pod který oblékly jen podprsenku, nebo průsvitné šaty, pod kterými se rýsují kalhotky s vysokým pasem. Které slavné dámy jsou dost odvážné na to, aby si vzaly spodní prádlo místo oblečení?

Podívejte se do naší fotogalerie, kdo to zvládl na jedničku a kdo by se raději neměl pouštět do dalších experimentů tohoto typu:

Autor: Markéta Luštincová