Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

Jaké šaty se teď nosí? Uspějete s balonovými rukávy i s organzou!

1. února 2020 | 06:00

Máte na přípravu jen pět minut? Nevíte, co na sebe? Řešením jsou šaty! Každá máme ve skříni alespoň jedny, na které se vždycky můžeme spolehnout. A podle nás takových šatů nikdy není dost. Co si tedy pořídit další? Inspirovat vás mohou letošní trendy. Jaké šaty se tento rok nosí?

Vybrané kousky si můžete nechat až na jaro nebo je klidně můžete obléknout hned. Obchody se už totiž plní novými kolekcemi, a tak není tak těžké určit, co se bude nosit. V opravdu chladných dnech jistě ráda sáhnete po pletených šatech. Jsou jednoduché, a dávají tak velký prostor dalšímu stylingu.

V oblibě bude hlavně midi délka. Bude se často pojit s květinovými potisky a zejména těmi tmavšími. Ty se dají skvěle spárovat s černými punčochami a kotníkovými botami. Díky tomu se jedná o nejoblíbenější kousek aktuální sezony. V midi délce pak najdete i mnoho modelů s vázankou u krku.

Hrát prim bude i materiál. Kdo si troufne na organzu? Na první pohled může působit uměle, ale díky své průsvitnosti udělá z každých šatů neokoukaný model. To zajistí i balonové rukávy, kterým by se ale měly vyhnout ženy s větším poprsím. 

Šaty, které jsou aktuálně trendy, si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová