Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Jaké čepice vám nesmějí chybět? Tyhle si doslova zamilujete!

3. ledna 2020 | 06:00

Málokdo má v lásce čepice tolik jako třeba kabelky nebo boty. Vše se ale může změnit díky kouskům, které jsme pro vás našly. Jaké pokrývky hlavy se vyplatí pořídit si a proč?

Klobouk, čepice, čelenka nebo baret mohou skvěle okořenit váš zimní outfit. Kromě zimní čepice, která je ale nutností do větších mrazů, si na ostatní pokrývky hlavy ženy moc netroufají.

Těmi nejstylovějšími záležitostmi jsou rozhodně baret a klobouk. Obojí na ulici nevidíme tak často. Tak proč se díky nim neodlišit? Baret evokuje francouzský styl, který tolik milujeme, bohužel ale nesluší každému. V tom případě sáhněte po klobouku – stačí najít ten správný tvar, který vám bude opravdu sedět. Jediné řešení je zkoušet, dokud nenajdete.

Již minulý rok se dostal do popředí klobouk z 90. let, který vypadá jako ten pro rybáře. Není to šálek kávy pro každého, ale někdo se v něm možná najde. 

Tento rybářský klobouk se nazývá Bucket Hat.
Autor: profimedia.cz

Stylovou záležitostí je i bekovka s kšiltem, která vás ale moc nezahřeje, a tak se spíše hodí na dny, kdy nemrzne. Věřte, že až ji zkusíte, budete ji chtít nosit ke všemu.

Ty nejhezčí čepice, které najdete teď v obchodech, si můžete prohlédnout v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová