Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Otestujte svůj styl! Jaký typ cestovatelky jste?

  • cestovní outfity
    24. srpna 2019 | 06:00

    Když přijde na cestu letadlem, každá z nás jistě přemýšlí, co si vzít na sebe. Není lepší inspirace, než jsou celebrity, protože ty jsou zvyklé cestovat pravidelně. My jsme pro vás, právě podle nich, našly pět cestovních stylů. V jakém cestujete vy?

    Podívejte se, jaký typ cestovatele jste. Ať už ale milujete pohodlí nebo sázíte i při cestách na eleganci, nezapomínejte na důležité věci. Třeba na pas!

  • Elegantně podle Rosie Huntington-Whiteley

    Pro některé možná nemyslitelné, pro vás – stejně jako pro Rosie – se ale jedná o jasnou volbu: podpatky klidně i na letiště. Rosie volí na své cesty džíny a ty vyvažuje elegantními kousky, jako jsou košile, sako a sandálky nebo lodičky na podpatku. Sako je totiž na cesty praktičtější, než na první pohled vypadá. Když začne být v letadle chladno, můžete ho jen přehodit přes ramena. Volte ale takový kousek, který se nemačká.

    Rosie Huntington-Whiteley - Halenka: F&F, Džíny: S. Oliver, Sako: Marks and Spencer, Boty: Högl
    Autor: profimedia.cz

  • Nerozhodně jako Rihanna

    Rihanna dokáže zkombinovat nekombinovatelné. Máte také takový dar a sázíte při cestování na sportovní komplety, které pak dotáhnete třeba elegantním sakem? V tomto se Rihanna cítí na dlouhých cestách nejlépe. Zde má na sobě typické sako Channel, podobné ale seženete i v dostupnějších prodejnách.

    Rihanna - Sako: Zara, Sportovní komplet: Urbanstore.cz, Adidas, Brýle: Zoot.cz, Tenisky: Humanic
    Autor: profimedia.cz

  • Zkušená cestovatelka jako Julianne Moore

    Také jste jako Julianne připravená na všechno? Do letadla máte slušivý, a přesto uvolněný svetřík, a když vylezete, můžete si hned užívat dovolené, kterou evokuje váš slaměný klobouk. V pohodlných pantoflích pak zvládnete doběhnout i letadlo.

    Julianne Moore - Džíny: F&F, Klobouk: Orsay, Pantofle: Vemzu.cz, Birkenstock, Svetr: Esprit
    Autor: profimedia.cz

  • Bezstarostně jako Sophie Turner

    Pyžamo? Vážně? A proč ne! Vhodné zejména na opravdu dlouhé lety, ale na dovolené ho využijete i na párty. Prostě jen vyměníte tenisky za sandálky na podpatku. Satén k takovýmto příležitostem přímo vybízí. A nikdo nemusí vědět, že v něm pak rovnou jdete i spát.

    Sophie Turner - Pyžamový komplet: Tezenis, Kabelka: Zoot.cz, Tenisky: Deichmann
    Autor: profimedia.cz

  • Sportovně a sexy podle Belly Hadid

    Tohle je záležitost pohodlí, módy, aktuálních trendů a odvahy. Pokud je pro vás nemyslitelné cestovat v něčem jiném, než jsou legíny, máte podobné smýšlení jako Bella Hadid. Vedle legín si letos můžete obléknout i elastické kraťasy (cyklo šortky). K nim oblékněte šusťákovou bundu, retro tenisky (ugly sneakers) a jste připravená na cestu.

    Bella Hadid - Legíny: Craft, Bunda: Bershka, Tenisky: Deichmann, Náušnice: Vivantis.cz
    Autor: profimedia.cz

Autor: Markéta Luštincová
Diskuse ke článku
.