Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Ledvinky jsou zpět a milují je i celebrity. Jak a jaké nosit, abyste byla IN?

12. května 2019 | 06:00

V obchodech je jich plno a jsou prostě skvělé. Ano, řeč je skutečně o ledvinkách, které měly svůj velký boom v 80. a 90. letech. Dřív se bez nich nikdo neobešel, pak se staly terčem posměchu, a kdo je nosil, byl OUT. Dnes se bez nich neobejdou blogerky, influencerky, módní redaktorky, herečky ani modelky a moc dobře vědí proč. Jakou ledvinku byste si tedy měla pořídit a hlavně: jak a s čím ji nosit?

Ledvinka už dávno není jen sportovní, praktická záležitost. Naopak! Některé kousky jsou tak parádní, že je můžete vzít i na společenské události. Stačí s nimi přepásat sako nebo jimi doplnit šaty třeba místo opasku. Lze je ale nosit i mnohem ležérnějším způsobem. Místo upnutí v pase nechte ledvinku spadnout na boky nebo si ji přehoďte jako cross body kabelku.

Vše záleží na vašem výběru samotné ledvinky. Některé kousky mohou být sportovnější, proto je ponechte spíše pro svůj volný čas. Noste je klidně k džínům nebo mikině, která může být úžasně stylová.

Naopak k elegantním outfitům, do práce nebo na nejrůznější schůzky se hodí kožené či semišové ledvinky, které svým vzhledem připomínají spíš malou kabelku na pásku. K šatům se pak hodí kulaté ledvinky, které jsou úžasné na léto a pro společenské události, protože díky nim máte volné ruce.

Pokud si plánujete pořídit jen jeden kousek, koukejte po univerzální ledvince, která se bude hodit do všech zmíněných stylů. Měla by být jednoduchá a nejlépe koženková či kožená.

Olivia Culpo a Rosie Huntington-Whiteley volí ledvinku i do společnosti.
Autor: profimedia.cz

 

Autor: Markéta Luštincová