Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejdražší zásnubní prsteny celebrit: Kdo měří lásku na brilianty?

20. srpna 2019 | 06:00

Všimli jste si toho také? Jako by se všechny celebrity chtěly letos vdávat. Zejména tajné svatby jsou tento rok v kurzu, a nás tak napadlo, kolik vlastně muži utratí za zásnubní prstýnky. Podívejte se na ty nejdražší za poslední léta a zkuste uhodnout, komu patří.

Někteří na to zkrátka mají. Za jeden prstýnek jsou schopni utratit víc peněz, než kdy my vůbec uvidíme. Možná vás napadá, že ty nejdražší kousky budou právě v královské rodině. Omyl! Tyto prstýnky sem rozhodně spadají, ale jsou jedny z těch "levnějších". 

Existují ženy, které nosí mnohem dražší zásnubní prsteny. Nejdražší tu máme hned dva, a to v přepočtu za více než 100 milionů korun. Dostaly ho Mariah Carey a Beyoncé. Beyoncé od manžela Jay-Z, se kterým jsou svoji už 11 let – tady se investice do prstýnku určitě vyplatila.

Naopak u Mariah Carey se svatba ani nekonala. Jared Packer, se kterým chodila pár měsíců, se nejspíš hodně unáhlil. Zásnuby zrušili chvíli po jejich oznámení, ale Mariah si prý tíhu prstenu užívala dál.

I Jennifer Lopez se může chlubit obřím diamantem. Dostala ho od svého snoubence Alexe Rodrigueze, se kterým chodí dva roky. Levný nebyl ani prsten Blake Lively, která je se svým manželem Ryanem Reynoldsem už 7 let. Momentálně čekají třetího potomka.

Našly jsme pro vás i pár fotek přímo ze zásnub, prohlédněte si je v naší fotogalerii a zkuste uhádnout, komu patří detail zásnubního prstenu:

Autor: Markéta Luštincová