Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Jarní doplňky: Tyhle teď nosí všichni, kteří mají styl!

2. května 2019 | 06:00

Jak nejsnadněji oživit outfity, které jste na sobě měla už v loňském roce? Přece doplňky! Přinášíme vám seznam těch, které mají šmrnc, které budou vidět a díky nimž dotáhnete svůj jarní outfit k dokonalosti.

Nejoblíbenějším doplňkem jsou zajisté kabelky. Pořiďte si buď plastovou, ve které ale budete muset udržovat pořádek, protože bývají průsvitné, nebo ekologickou z přírodních materiálů, jako je ratan. Tyto kabelky pak unosíte i v létě, takže se vám investice vyplatí. Nosí se zejména kulaté tvary nebo kufříky. Váš outfit oživí i ledvinka, která se na prvních příčkách oblíbenosti trendů drží již několik sezon.

Kabelku obměňovat nechcete? Žádný problém. Zaměřte se na náušnice a na ozdoby do vlasů. Náušnice jsou letos pořádně bláznivé – barevné, velké a v nejrůznějších tvarech. Přímo designové kousky.

Tuto sezónu nepřehlédnete velké náušnice a látkové čelenky (Stradivarius, Mango).
Autor: archiv firem

Jistě si oblíbíte i dřevěné sponky do vlasů nebo dřevěné náramky. Přírodním materiálům se letos prostě nevyhnete. Stejně tak kouzelné jsou i látkové čelenky a šátky, které ozvláštní i obyčejný účes. Trendy doplňky, které právě teď seženete v obchodech, si prohlédněte v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová