Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Ashley Graham radí: Jak se oblékat stylově i s pár kily navíc?

4. března 2020 | 06:00

Ženy, které mají plnější křivky, si často myslí, že se nemohou hezky obléknout. Nejčastěji tak chodí ve vytahaném a nevzhledném oblečení, které jejich postavu ještě více deformuje. Nechte si poradit od plus size modelky, která má módu v malíčku.

Ashley Graham (32), modelka a návrhářka, dobře ví, jak obléknout své plné křivky. Přestože má pár kilo navíc , své tělo pravidelně zpevňuje a na sebevědomí jí přidává i to, že ví, jak se správně obléknout a vyvážit své proporce. Pojďte se podívat na její módní tipy.

Vše začíná u spodního prádla. Vždy se ujistěte, že nosíte správnou velikost. "Najděte si perfektní podprsenku, ve které vyniknou vaše křivky, můžete ji také nechat vykukovat pod oblečením, budete si tak připadat více sexy." U podprsenky to však nekončí, Ashley nedá dopustit na body, které prý nejlépe vypadá s kalhotami.

4908120:gallery:true:true

Věci, které by v šatníku plnoštíhlé ženy neměly chybět, jsou podle Ashley černé skinny džíny, bílé oversized tričko a černá kožená bunda, která se rychle umí změnit z volnočasového do elegantního stylu. Mezi základy samozřejmě patří i džíny, jen si dejte pozor na ty, které mají vybledlé části. Pokud máte silná stehna, vyšisované části by rozhodně neměly být v jejich oblasti, pak na ně ještě více upozorníte.

Co se týká sukní, nejraději volí ty pouzdrové, ty ukážou křivky. Říká: "Pouzdrovou sukni můžete nosit do kanceláře i na večer klidně místo šatů. Koho by napadlo, že s koženou pouzdrovou sukní jdete rovnou z práce?" Nezanevřete ani na neoprenové materiály. Třeba s takovou neoprenovou sukní už nepotřebujete ani stahovací prádlo. 

Ať už máte na sobě cokoliv, nezapomeňte zdůraznit váš pas. Jedná se o nejužší část vašeho těla, proto noste pásky a kalhoty s vysokým pasem. S vysokým pasem pak můžete nosit i crop topy, které nejsou určené jen pro štíhlé ženy. Díky krátké délce topu a vysokému pasu ukážete jen kousek kůže. 

4908111:gallery:true:true

Je tu také možnost, jak své tělo zahalit, aniž byste musela na sobě mít neforemné kousky. Stačí přes sebe přehodit lehký kabát, tuto možnost určitě využijete, když si vezmete upnuté šaty. Budete se tak cítit více v pohodlí.

Prohlédněte si další outfity Ashley v naší fotogalerii:

Na její další rady se můžete podívat ve videu: 

Video se připravuje ...
 • VIDEO: youtube.com/Glamour Magazine/BPŽ

Náš tip: V novém čísle magazínu Blesk pro ženy najdete speciál s jarními trendy, módu pro sexy baculky! Připravte se na jaro! Rozhovor s Janou Bernáškovou, celebrity, které se nemohou vystát nebo skvělé recepty na voňavé a pikantní kuře! To vše najdete v aktuálním vydání Blesku pro ženy, které seženete v novinových stáncích, nebo si je můžete objednat v tištěné či elektronické podobě v našem iKiosku ZDE.

Autor: red

 

Autor: Markéta Luštincová