Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Letní topy ani kraťasy do skříně neschovávejte! Jak je nosit i na podzim?

Fotografie
16. září 2018 | 06:00

Ráda byste ještě využila některé letní šaty i na podzim? My pro vás máme mnoho rad, jak se vypořádat s šatníkem, když léto přechází do podzimu, a jak vaše letní oblečení plně využít i v chladnějších dnech.

I letní kousky mohou oživit váš šatník, a to až do zimy. Stačí jen vědět, jak je kombinovat a vrstvit. Pod šaty na ramínka oblékněte košili nebo rolák. Tím vytvoříte neokoukaný vzhled, kterým jistě zaujmete. Sázejte na kombinace jednoduchých kousků.

Ke květovaným šatům přidejte koženou bundičku. Zkuste vynechat černou a zaměřte se na výraznější barvy. Spolu s kotníkovými botami utvoříte parádní podzimní outfit. Když už je opravdu chladno, šaty navrstvěte na džíny, opět využijte bundičku a na hlavu nasaďte třeba kapitánskou čapku.

5164588:gallery:true:true

Využít můžete i top na ramínka. Oblékněte ho na košili, zvýrazníte tak skvěle svou siluetu. Top můžete zastrčit do džín a přehodit přes něj trenčkot, na krk uvažte šátek a můžete vyrazit.

Nechcete ještě odložit denimovou bundu? Nemusíte, jen si pod ni oblečte teplejší vrstvu, třeba svetr nebo hravou mikinu. Zahodit nemusíte ani kraťasy. Pokud to počasí dovolí, zkombinujte je s košilí a s mokasínami. Pokud vlastníte kombinaci kraťasů se sakem, oblečte je dohromady, doplňte o vhodný top a obujte oxfordky nebo kotníkové botky.

5164594:gallery:true:true

Možností je však mnohem víc. Všechny tipy, jak kombinovat letní oblečení na podzim, najdete v naší fotogalerii:

Autor: Markéta Luštincová