Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

5 nesmrtelných vzorů, které nikdy nevyjdou z módy!

  • Vsaďte na 5 potisků, které nikdy nebudou out.
    27. července 2014 | 06:00

    Pokud nepatříte mezi fanynky žhavých trendů, které se na výsluní udrží maximálně dvě sezóny, vsaďte na klasiku, která je zkrátka nesmrtelná. O čem je řeč? Přece o tradičních vzorech, které nikdy nevyjdou z módy. Tady jsou!

  • Pruhy a proužky

     

    Silné pruhy i drobné proužky patří bezesporu mezi nejoblíbenější módní vzory vůbec. Své oblibě se těší především díky tomu, že svislé pruhy opticky zeštíhlují, protahují celé tělo a tvarují siluetu. Dalším důvodem jejich stálosti na módní scéně je rozhodně všeobecná oblíbenost námořnické módy, kam modré a červené proužky neodmyslitelně patří. Zkrátka s pruhovaným kouskem nikdy nešlápnete vedle.

    Sukně, Topshop, www.topshop.com, 670 Kč.
    Autor: archiv firmy
  • Puntíky

     

    Další stálicí mezi vzory jsou puntíky. Z takových kousků můžete sestavit ryze retro outfit, ale také decentně oživit něco usedlejšího. Puntíky sluší spíše štíhlejším ženám, protože mají tendenci opticky rozšiřovat. Pokud máte pár kilo navíc a puntíky milujete, vsaďte na hravé puntíkové balerínky nebo retro kabelku.

    Melissa, differentfashion.cz, 1990 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Květiny

     

    Květinové potisky jsou trendy již desítky let, ale letos se z nich stal opravdu super letní hit. Ženy je milují, protože dokážou podtrhnout ženskou krásu a pomocí nich vytvoříte dokonale romantický styling. O slovo se květinové vzory hlásí i v zimě, kdy je lepší vsadit na temnější odstíny a ty pestrobarevné kousky schovat opět na léto.

    Velký úspěch letos sklízí i "mladší sestra" květinových potisků, palmové potisky. V takovém kousku budete jednoznačně za hvězdu.

    Bershka, 799 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Zvířecí potisk

     

    Zvířecí potisky si oblíbily především ženy, které jsou rády nepřehlédnutelné. Tento vzor je trendy již několik let v jakémkoliv ročním období. V zimě všem vyrazíte dech v tygrovaném kabátku či kožichu, na jaře v zebrovaných balerínkách, v létě v gepardích plavkách a na podzim s leopardním deštníkem.

    Tmavě modré zebří tričko, FF, 799 Kč.
    Autor: archiv firem
  • Tartan

     

    Geometrické vzory patří mezi módními tredy mezi nováčky, kdežto tartan, ten je stálicí. V takovém kousku se můžete proměnit v nespoutanou punkerku i ve spořádanou dámu. I když se hodí spíše k podzimnímu počasí, rozhodně není zakázáno vyjít si v létě v pohodlné košili nebo skládané sukni.

    Košlie, New Yorker
    Autor: Archiv firem

Diskuse ke článku
.