Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Půjčte si oblečení z jeho skříně: Víme, co vám bude slušet!

  • 17. května 2017 | 06:00

    Pro nové módní kousky nemusíte chodit daleko. Stačí se podívat do skříně své drahé polovičky a nenápadně ulovit pár povedených modelů. Vytvořte pánský look chytře zkombinovaný s ženskými prvky. A co se vyplatí mu „ukrást“?

  • Základní pravidla

    Volný vršek vždy kombinujte s upnutým zbytkem outfitu. Mužské prvky vypadají skvěle s kontrasty, jako jsou podpatky nebo sukně. Nebojte se experimentovat, ale vždy myslete na to, že výsledkem má být trendy look, rozhodně ne model à la pytel. Obecně sluší velké oblečení spíš štíhlým ženám, protože silnějším by mohlo paradoxně pár kil ještě přidat.

    3436266:gallery:true:true

  • Košile

    Je něco víc sexy než žena v mužské bílé nebo světle modré košili? Vsaďte na look „právě jsem se probudila po žhavé noci a vypadám neodolatelně“ a vyrazte s košilí volně zastrčenou do kalhot směle třeba i do práce.

    3436268:gallery:true:true

  • Bomber



    Ležérní bunda bomber (dříve ji oblékali hlavně piloti) se nosí na spoustu způsobů. Může být jak kratší a vypasovaná, tak volnější a sportovní. Pokud si ji vypůjčíte od přítele, bude pravděpodobně v tlumenějších barvách, ale dobře vypadá i barevná podšívka, a to pro obě pohlaví.

    3436269:gallery:true:true

  • Pásek



    Výrazný kožený pásek je nestárnoucím doplňkem, který každý model vmžiku oživí. Pokud vám to váš drahý dovolí, udělejte si do jeho pásku dírku navíc a noste ho ke světlým džínám a jednoduchému vršku. Na rozdíl od dámského bude silnější a dynamičtější.

    3436271:gallery:true:true

  • Hodinky

    Když vám to partner dovolí, půjčte si jeho hodinky. K nim pak přidejte pár náramků a dokonalý doplněk je na světě. A že jsou vám velké? Nevadí, nechte je ležérně spuštěné pod zápěstím a nad ně navrstvěte zmiňované náramky.

    3436265:gallery:true:true

  • Džíny

    Tzv. boyfriend džíny jsou už několikátou sezonu velkým hitem. A proč si je kupovat, když takových kousků má váš přítel doma nespočet? Pokud mu to nebude vadit a přenechá vám je, můžete si je i trochu poupravit. Například roztrhat nebo třeba ohrnout nebo je ozdobit stylovou nášivkou. A nezapomeňte na to, že pánské džíny vypadají nejlépe s elegantní halenkou nebo sexy topem a lodičkami.

    3436270:gallery:true:true

    Vyznáte se v typech džínů? Které jsou boyfriend, flare nebo mom? Podívejte se na video:

    Video se připravuje ...
    Velký džínový manuál: Které jsou flare, mom nebo skinny? • VIDEO: Adam Balažovič/BPŽ

Diskuse ke článku
.