Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nejhorší outfity uplynulého týdne: VIP z věznice a bradavky v ulicích

  • 8. srpna 2017 | 06:00

    Často obdivujeme styl celebrit, a to jak na ulici, tak na slavnostních událostech. Ne vždy se jim však povede upoutat pozornost ve správném slova smyslu. I celebrity mohou šlápnout vedle s výběrem oblečení. Některým se to stane zřídka a jiné se objevují v úděsných outfitech každý den. Která žena se minulý týden oblékla nejhůře?

  • Kendall Jenner (21)

    Kendall je známá díky úžasným outfitům, tentokrát jsme si ji ale málem spletli s trestancem. Takto podivně oblečená přijela na letiště, kde se snažila skrýt před fotografy. Kvůli jejímu outfitu to ale moc možné nebylo, protože zářivá oranžová byla vidět i z řídicí věže.

    Kendall Jenner
    Autor: profimedia.cz

  • Bella Thorne (19)

    Devatenáctiletá herečka a zpěvačka si při svém mladičkém věku může ještě dovolit ledajaké výstřelky a módní úlety. Ale co si budeme povídat, čeho je moc, toho je příliš. Takto se objevila na párty v Beverly Hills. Prazvláštní kombinace krajkové podprsenky, sportovní bundy a červených síťovaných punčocháčů v nás vzbuzuje ledajaké pocity, ale obdiv to není.

    Bella Thorne
    Autor: profimedia.cz

  • Courtney Stodden (22)

    Americká hvězda známá díky různým reality show Courtney Stodden se promenádovala v Londýně v oblečení, které by si měla nechat spíše na doma. Její obrovský dekolt se pohupoval v topu, který jako by sama ustřihla. K němu zvolila blýskavé tepláky a boty na vysoké platformě. Toto se opravdu nedá považovat za módu ani za styl.

    Courtney Stodden
    Autor: profimedia.cz

  • Frenchy Morgan (41)

    Frenchy učinkovala v mnoha televizních pořadech, zejména v reality show. Objevila se například v britském pořadu Big Brother. Tato žena by měla vyhrát cenu za nejhorší outfity, jelikož jsou u ní na denním pořádku. Bez růžové barvy nedá ani ránu a vždy se snaží, aby byla co největší část jejího těla odhalená. Takto směle oblečená se snažila natankovat své – jak jinak než růžové – autíčko.
    Frenchy Morgan
    Autor: profimedia.cz

  • Alessandra Ambrosio (36)

    Nakonec tu máme modelku Alessandru, jejíž outfity jsou vždy perfektní – ale i takto perfektně oblékaná žena může někdy šlápnout vedle. V tomto oblečení byla zachycena na cestě do hotelu, kde se konala párty. Vše bychom jí odpustily, kdyby ze svého outfitu alespoň něco ubrala, jako třeba vyzývavý dekolt, který byl k těmto kalhotám už trochu moc.

    Alessandra Ambrosio
    Autor: profimedia.cz

  • Anketa

    Která slavná žena tentokrát šlápla vedle?
    Autor: profimedia.cz

    Anketa
    Který outfit je podle vás nejhorší?
    Kendall Jenner
    16 %
    Bella Thorne
    30 %
    Courtney Stodden
    7 %
    Frenchy Morgan
    40 %
    Alessandra Ambrosio
    7 %
    Hlasovalo: 83 čtenářů
    Děkujeme za Váš hlas!

Autor: Markéta Tošnarová
Diskuse ke článku
.