Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Styl podle celebrit: Model na večírek podle Mirandy Kerr

4. února 2017 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Dnešní sobotní večer se můžete blýsknout v modelu inspirovaném Mirandou Kerr.

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme!

Více na http://prozeny.blesk.cz/clanek/pro-zeny-trendy-moda/447291/styl-podle-celebrit-inspirujte-se-mestskym-outfitem-ivy-pazderkove.html?utm_source=prozeny.blesk.cz&utm_medium=copy

Miranda Kerr (33) působí v modelingové branži už od svých 13 let a snad nikdy jsme ji neviděli neupravenou nebo v outfitu, který by jí neslušel. Díky své dokonalé postavě si může dovolit obléknout opravdu úplně všechno. V poslední době si oblíbila velmi odvážné róby s vysokými rozparky, odhalenými zády i boky a hlubokými výstřihy. Ty ovšem nosí jen na speciální společenské akce.

Když vyrazí s přáteli do města, klidně oblékne i džíny. Tentokrát si vybrala ty se zkrácenou délkou a mírným zvonem. K nim přidala průsvitný top se zvonovým rukávem, pod něj oblékla obyčejné černé tílko. A boty? Samozřejmě na podpatku! Některé slavné ženy nosí v osobním volnu jen tenisky a jiné boty s plochou podrážkou, ale Miranda podpatky zkrátka miluje.

Buďte jako Miranda Kerr

Když obléknete na večírek sexy top, nemusíte k němu nutně obouvat boty na podpatku. Chodníky venku právě teď pořádně kloužou a taky určitě netoužíte po omrzlinách. Klidně k podobnému outfitu natáhněte kozačky nebo kotníkové boty. Dejte ale pozor na to, aby na nich nebyly mapy od soli. To příliš sexy není!

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Top: H&M, 399 Kč, džíny: Zoot.cz, 1349 Kč, tílko: Lindex, 199 Kč, kabelka: Humanic, 999 Kč, boty: Deichmann, 699 Kč a pásek: Mango, 399 Kč

ZDE sledujte další stylové outfity slavných žen!