Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť 7°C

Šaty na ples i na večírek ve slevě: Vybraly jsme 20 nejkrásnějších!

5. února 2017 | 06:00

Plesová sezona je v plném proudu, a tak je nejvyšší čas využít posledních dnů slev a pořídit si zbrusu nové šaty na zimní bál. Vybraly jsme pro vás ty nejkrásnější, ve kterých se proměníte v královnu tanečního parketu a které zároveň unosíte i na spoustu dalších jiných příležitostí.

Na červeném koberci v zahraničí jsou právě na výsluní odvážné šaty s průstřihy, hlubokými výstřihy a vysokými rozparky. V šatech, jaké nosí Jennifer Lopez nebo Miranda Kerr, byste asi na plese v Lucerně způsobila pořádné pozdvižení. Svůdná a nepřehlédnutelná můžete být i v mnohem méně odvážných šatech. Pokud se ráda odlišujete, vsaďte na šaty s odhalenými rameny, zády nebo zajímavou aplikací třeba v podobě volánku nebo krajky.

Můžete si pořídit nadčasovou černou, ke které můžete přidat nápadné šperky a výraznou kabelku. Samozřejmě se můžete i odvázat v elegantní královsky modré, provokativní červené nebo čím dál oblíbenější temně zelené. Jediná barva, na kterou byste měla zapomenout, je bílá. Ta se hodí na svatbu, ne na ples!

Dlouhé i krátké

Pokud se chystáte na formální ples s přísně daným dress codem, vždy sáhněte po dlouhých šatech, k nim obujte lodičky s uzavřenou špičkou. Pro méně formální události se klidně hodí i koktejlové nebo pouzdrové šaty, ke kterým se nemusíte bát obout sandálky. Jen si dejte pozor na špičku silonek, do sandálků patří jen ty, které nemají šev!

Vyberte si šaty v naší fotogalerii!

Video se připravuje ...
Šaty Jennifer Lopez • VIDEO: youtube.com_Hollywood Now/BPŽ